La guia és el resultat del projecte “Traçant vides dignes” realitzat per Matriu (@matriu_). El projecte plantejava tallers-debat per introduir i reflexionar al voltant dels principis de l’economia feminista de ruptura i com es podia introduir aquest en els espais associatius i activistes.
L’objectiu de la guia és reflexionar sobre com tenim integrat el capitalisme a les nostres vides, introduir la perspectiva de l’economia feminista de ruptura, i facilitar recursos per aplicar estratègies de cura als col·lectius.
La guia consta de tres apartats:
- La mirada feminista de l’economia: introducció teòrica a l’economia feminista de ruptura.
- Estratègies de cura als col·lectius: mecanismes concrets per aplicar la cura als col·lectius.
- Activitats: proposta de dinàmiques per facilitar una diagnosi sobre què entenem per una vida digna i com hi podem contribuir des dels espais associatius.
L’objectiu de la guia és reflexionar sobre com tenim integrat el capitalisme a les nostres vides, introduir la perspectiva de l’economia feminista de ruptura, i facilitar recursos per aplicar estratègies de cura als col·lectius. Està dirigida a entitats i grups d’activistes que tinguin ganes d’iniciar una reflexió conjunta sobre com introduir les cures i la mirada de l’economia feminista dins del seu funcionament, tot i que pot ser interessant per qualsevol persona o grup que tingui ganes de repensar-se.
La podeu trobar disponible aquí . Per a més informació podeu contactar amb matriu a matriu@matriu.org o via twitter @matriu_