AnimaLab no marxa de vacances, fa turisme!

AnimaLab
Aquest divendres (20 de juny) alumnat, professorat, professionals que s'identifiquen amb la metodologia i pràctica de l'animació sociocultural van formar el grup AnimaLab amb la intenció de crear un espai on investigar, aplicar i gaudir de l'Animació Sociocultural i Turística.

El grup va definir objectius a curt termini i els principals eixos de treball.

Convoquen una nova assemblea per mitjans de juliol a Can Gambús.

Esteu atentes a les xarxes!

Ahir, divendres 20 de juny, es va celebrar la primera assemblea d'AnimaLab, al pati de l'INS Ribot i Serra de Sabadell. Aquestes són algunes de les qüestions que es van tractar:

1. AnimaLab pren com a base els estatuts proposats per l'alumnat de segon del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació Sociocultural i Turística de l'INS Ribot i Serra. Però AnimaLab és un dispositiu inacabat, serà la dinàmica del grup la que marcarà la forma, i no al revés.

2. AnimaLab respon a la necessitat de crear un espai per investigar, experimentar, compartir, aplicar i gaudir de l'Animació i per conservar i establir vincles entre alumnat, ex-alumnat, professorat i professionals.

3. AnimaLab respon a la necessitat d'organitzar-nos per tal visualitzar i enfortir la figura de l'Animadora Sociocultural i la de la Tècnica Superior en Animació Sociocultural i Turística. AnimaLab participarà d'altres instàncies organitzatives que comparteixin els seus objectius, al barri, a la ciutat i al món.

4. Una de les línies a treballar a curt termini serà la "qüestió turística". Si l'Animació pot i HA DE SER en tots els àmbits de la vida, al turisme, també. AnimaLab vol defenir quin turisme volem (i no descarta aliances monstruoses). AnimaLab no marxa de vacances, fa turisme.

5. AnimaLab és en un espai on compartir experiències, coneixements i recursos. AnimaLab vol apropar-se a l'art com a forma d'intervenció socioeducativa.

6. AnimaLab vol FER Animació Sociocultural i generar i reforçar altres dispositius i artefactes educatius, comunitaris, culturals, de lleure i turístics que comparteixin els seus objectius.

7. A AnimaLab anem a cuidar-nos: promourà relacions simètriques, sanes i igualitàries. (H)amor, salut i Animació! 

8. AnimaLab conserva el logo i el compte de twitter @AnimaLabSbd i s'obrirà un grup al facebook per treballar les diferents qüestions proposades i la difusió del projecte.

9. AnimaLab us convocarà per les xarxes per a mitjans de juliol al Parc de Can Gambús... Esteu atentes!!

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més