Cada 15 dies, #RevoltaEscolar Entorns escolars segurs i pacificats!

Ja són més de 100 escoles mobilitzades, d'11 ciutats, La Trama, Samuntada, Enric Casassas, Nostra Llar i Joanot Alisanda a Sabadell. Confirmats més de 100 talls simultanis davant les escoles per fer fora els cotxes dels entorns escolars els divendres cada 15 dies!!

Sumeu-vos a la revolta escolar! Per adherir-se al manifest, consultar la guia, fer el vostre cartell, ... visiteu la web: https://www.revoltaescolar.cat/






De mica en mica augmenta el nombre d’escoles que reclamen un entorn més tranquil, més segur i amb menys fum per a les escoles. Van començar unes poques i ja més de 50 les AFA de diferents ciutats que s’han sumat a la iniciativa de la plataforma Eixample Respira de tallar el trànsit cada 15 dies durant mitja hora, com a mesura de pressió.

La propera convocatòria és aquest divendres, 12 de febrer, de 16.30h a 17h.GUIA

Si teniu qualssevol dubte o pregunta podeu contactar a eixample.respira@gmail.com o al telèfon 620426435.

Adheriu-vos al manifest.

Consulteu la guia.

Feu-vos el vostre cartell.

Com tramitar el permís pel tall de carrers? https://bit.ly/3rUEqz9


Cada escola té la seva pròpia problemàtica i reclamen la solució que més creuen que s’hi adapta, però totes comparteixen la reivindicació de més espais pacificats a l’entorn dels equipaments educatius. Entre les mesures que creuen necessàries en destaquen reduir el trànsit al voltant dels centres escolars, eliminar les places d’aparcament als accessos als centres i les motos a les voreres; i promocionar, en canvi, l’espai per als vianants, el transport públic i la mobilitat a peu, en bicicleta o en patinet. Tot plegat, a banda de les mesures que es puguin prendre en cada escola, segons les especificitats de cadascuna. 







Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més