‘Fem projectes’, la nova guia per al disseny i la gestió de projectes associatius

Xarxanet. El Centre de Recursos de les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) ha publicat una nova guia per al disseny i la gestió de projectesassociatius dirigida a l’associacionisme juvenil. Sota el títol ‘Fem projectes’, la publicació combina l’explicació teòrica amb exemples pràctics, a fi efecte de fer més amena la lectura i fàcil la posada en pràctica per part d’entitats i associacions que pretenguin tirar endavant un projecte.

L’elaboració d’aquesta guia persegueix l’objectiu principal de definir els projectes com a elements clau en el dia a dia de l’associacionisme juvenil, ja que aquests s’han acabat convertint en la unitat elemental d’intervenció social a través de la qual les associacions duen a terme les seves accions. En aquesta línia, la publicació té en compte els aspectes transversals a l’hora de redactar i desenvolupar un projecte com són la participació, la perspectiva de gènere, la sostenibilitat, el codi ètic de l’organització i la inclusió.

La publicació pot descarregar-se online o també es pot adquirir en format imprès al mateix CRAJ, concretament a l’Espai Jove La Fontana (C. Gran de Gràcia, 190) de Barcelona. Així mateix, per qualsevol dubte o aclarimentsobre els continguts, les entitats i associacions de la ciutat comtal poden demanar assessoria o una formació a mida a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o bé trucant al 93 265 52 17.

Comentaris