[LLIBRE] Circ, educació, i transformació social. El projecte pedagògic de l'Ateneu Popular 9BARRIS

Antonio Alcántara | @Antalcantara | Educació Transformadora. Aquest llibre és fruit del treball comunitari mitjançant el circ com a eina pedagògica i transformadora dins el projecte formatiu de l’Ateneu Popular 9Barris. Recull l’experiència col·lectiva de tota la comunitat que d’una manera o altra participa en el projecte.

El llibre “Circ, educació i transformació social: el projecte pedagògic de l’Ateneu Popular 9Barris” ha estat elaborat amb la participació i les aportacions de moltes persones que coneixen el projecte des de dins, i coordinat per Antonio Alcántara Alcántara, més conegut com Jese. Està coeditat per Bidó de Nou Barris i Neret edicions, l’editorial del projecte Art Social, i es el primer volum de la col·lecció Art Social, que tenim el plaer de presentar-vos.

Podeu trobar online i físic a la llibreria Espai Contrabandos (Junta de Comerç, 20, BCN) i també a Jojos Llibres (Via Júlia 48-54, BCN).

Des de l’Ateneu pensem que és necessari poder escriure i presentar el nostre coneixement per diferents motius. El primer perquè ens permet ser conscients del que fem i ens apodera de forma col·lectiva i en segon perquè aportem una publicació sobre un tema que ens apassiona i que volem compartir amb tothom que hi tingui interés.


Comentaris