#rEKOnstruïm EKO Project

Després de gairebé dos mesos treballant en alternatives al camp militar de Vasilika, per fi tenim notícies! Hem aconseguit llogar un terreny al costat del camp militar per construir-hi un “camp de dia”.

Tornarem a construir les infraestructures que vam aconseguir a Eko. Tornarem a tenir l’escola, la cuina comunitària, la haima de te, l’espai de dones. I tot això podrem fer-ho sense els impediments de l’exèrcit i treballant colze a colze amb les persones del camp.

Som plenament conscients que es tracta d’una tireta, un intent de pal·liar la necessitat real de marxar d’aquí. Tot i així, i havent-ho treballat conjuntament amb les persones que viuen al camp, creiem que serà un espai en el qual podrem seguir creant el caliu necessari per a la solidaritat mútua que es respira a la Comunitat d’Eko. A poc a poc, tornem a veure llum al final del túnel.

Com a col·laboradores del projecte, prometem mantenir-vos informades i restem a la vostra disposició per aclarir-vos qualsevol dubte. També us avancem que serà necessària tota la intel·ligència, tota la força i tot l'entusiasme per aconseguir tot el que ens proposem. Per tant, comptem amb vosaltres de la manera que hi vulgueu estar.

Pel que fa a les aportacions econòmiques, moltes ens heu fet arribar la vostra intenció de continuar col·laborant amb nosaltres. Des de fa uns mesos hem aturat la rebuda de diners per estar segures que hi havia un projecte en marxa. Ara ja el tenim, així que, si ens podeu ajudar, estarem encantades de seguir construint gràcies a vosaltres. En breu us informarem dels nous punts de recollida de donacions perquè pugueu participar.

Comentaris