LudojApp. Dinàmiques grupals al mòbil

Si @elcasopablo diu que s'ha de mirar, es mira. Un gran descobriment: LudojApp. Una aplicació gratuïta, col·laborativa per tablets i smartphones de dinàmiques i jocs grupals. 

Encara en fase de desenvolupament, han llançat una versió beta amb el propòsit de descobrir el grau d'acceptació dels possibles usuaris i usuàries.

Dirigida cap a Educadorxs i Formadorxs que utilitzen el Joc i les Dinàmiques com a eines pedagògiques.


L'aplicació permet des d'un inici:

- Accedir a un fitxer base de 150 Dinàmiques i jocs.
- Realitzar recerques filtrades segons una sèrie d'indicadors.
- Crear nous recursos i afegir-los a una carpeta personal.
- Marcar com a favorits aquells Jocs i dinàmiques que més ens interessin.En un futur, les funcionalitats de Ludojapp haurien de créixer i millorar. La implementació de noves categories de Jocs i Dinàmiques, l'opció de compartir els recursos propis de cada usuària, la possibilitat d'ampliar a noves categories d'activitats grupals més enllà dels Jocs i Dinàmiques o la capacitat de crear sessions de llarg temps de durada.

Perquè Ludojapp es converteixi en una "eina total" per a la comunitat d'Educadorxs i Formadorxs, cal que col·laborem. Descarrega't l'app, prova i digues la teva, els cal feedback, penso que val la pena col·laborar per millorar-la.

"Perquè l'Educació i la Formació no són un disbarat, i perquè ens interessen ... per això vam crear Ludojapp." Diuen al seu facebook.

Si vols descarregar Ludojapp i convertir-te en un "beta tester", fes click al següent enllaç: https://play.google.com/store/apps/details…Comentaris