“Estimar no fa mal. Viu l’amor lliure de violència”: #DesactivaElControl

Compartim amb vosaltres el videoclip #DesactivaElControl. És un vídeo de prevenció de la violència 2.0 en adolescents, realitzat pel Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison per encàrrec de l’Institut Català de les Dones.

Aquest vídeo, que s'emmarca en el programa "Estimar no fa mal" de l'Institut Català de les Dones, pretén ajudar a identificar als i les adolescents, especialment a les noies, les situacions de control abusives.

Aprofitem també per compartir dos interessants materials de prevenció de relacions abusives que es van presentar el 6 de maig, en el marc del mateix programa.


Aquest vídeo de sensibilització vol contribuir a desactivar actituds i comportaments de control que es donen en les relacions de parella, de les quals el 33% de joves entre 15 i 29 anys considera acceptable en algunes circumstàncies. L’apoderament de les noies i la identificació de les actituds de control en les relacions afectives són les idees força que travessen aquest material audiovisual, que esperem que us agradi i sigui d’utilitat.

Aprofitem també per posar a la vostra disposició els dos materials de prevenció de relacions abusives que es van presentar ahir, 6 de maig, en el marc del programa “Estimar no fa mal. Viu l’amor lliure de violència”:

-          Projecte de formació per a la prevenció de la violència masclista, elaborat per l’entitat especialitzada TAMAIA viure sense violència.

-          Projecte de formació per a la prevenció d’abusos sexuals entre iguals en adolescents, elaborat per l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears.

Comentaris