#JotmbEraalParlament Suport a les 20 encausades


Yo también estaba en el ParlamentEl dia 15 de juny de 2011 milers de persones es van concentrar a les portes del Parc de la Ciutadella de Barcelona per manifestar la seva disconformitat amb uns pressupostos profundament antisocials que aquell mateix dia es votaven en el Parlament de Catalunya.


Després de gairebé 2 anys i mig després de les detencions, entre els dies 31 de març i 4 d'abril d'aquest 2014 se celebrarà el judici a l'Audiència Nacional de Madrid. Es demanen entre 3 i 8 anys de presó per les 20 persones encausades.

El dia 15 de juny de 2011 milers de persones es van concentrar a les portes del Parc de la Ciutadella de Barcelona per manifestar la seva disconformitat amb uns pressupostos profundament antisocials que aquell mateix dia es votaven en el Parlament de Catalunya. La convocatòria va ser una decisió presa a partir d'un debat públic, obert, transparent i horitzontal en les multitudinàries assemblees d'aleshores.

La repressió cap a la gran mobilització d'aquell dia va començar quan els Mossos d'Esquadra van realitzar 20 detencions aleatòries durant la primera setmana d'octubre del mateix any 2011. Les detingudes van ser tancades durant hores en diferents calabossos dels Mossos d'Esquadra amb l'únic motiu de citar-les a declarar a l'Audiència Nacional de Madrid com a imputades per un “delicte contra les institucions de l'Estat”.

Després de gairebé 2 anys i mig després de les detencions, entre els dies 31 de març i 4 d'abril d'aquest 2014 se celebrarà el judici a l'Audiència Nacional de Madrid, concretament a San Fernando de Henares. Es demanen entre 3 i 8 anys de presó per les 20 persones encausades.


Comentaris

TheFionaMoon ha dit…
Gràcies per el post. Tota difusió és poca.

Aquí deixo el link de la pàgina de Goteo, on s'està recollint diners per sufragar les despeses (20.000€) derivades del judici.

Gràcies!

http://goteo.org/project/yo-tambien-estaba-en-el-parlament/messages