Si és pot. La PAH de Badia aconsegueix la dació en pagament de l'habitatge de la família del municipi

Es posa fi a l'ocupació de l'oficina de BBVA per part de la PAH de Badia per trobar una solució viable al problema hipotecari d'una família del municipi.

Ahir dilluns a la tarda es van reunir a les oficines centrals de l'entitat bancària els afectats, Ada Colau portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i Mayte García de la PAH de Badia. En l'exterior es van concentrar membres d'algunes PAH's de la comarca per intentar aconseguir que BBVA acceptés una solució justa al cas d'aquest pis de protecció oficial.

Mònica Escolà a NovaBadia

D'aquesta manera, Pere i Vanesa han aconseguit la dació en pagament del seu habitatge i un lloguer social, mentre que per als avaladors un romanent de 15.000 euros a pagar en 30 anys. L'alegria es va desfermar tant en l'exterior de l'oficina com en la sucursal de Badia, amb proclames de 'si es pot'.

Ahir mateix, després de conèixer-se la notícia, els membres de la PAH de Badia van recollir els estris després de sis dies d'ocupació i aquest matí els treballadors han pogut reincorporar-se al seu lloc de treball.
L'acció duta a terme per la plataforma badienca ha estat la més longeva de la comarca i ha comptat amb la solidaritat d'altres PAH's bé en el tancament o ocupant altres oficines del BBVA, com va ocórrer ahir a Sabadell.

Comentaris