Setmana de lluita al Ribot i Serra en defensa de l'educació pública

Dibuix d'Irene Molina
L'alumnat del CFGS d'Animació Sociocultural de l'Institut Ribot i Serra s'adhereix a la setmana de lluita en defensa de l'educació pública i anuncia el seu calendari d'accions dins i fora del centre.

22, 23 i 24 d’octubre vaga general estatal d’estudiants, i el 24, a més, amb el professorat i les famílies. 


#SabadellDeGroc #RibotGroc #lalluitaeduca
@assembleaRibotDesprés d’un any marcat per una intensa mobilització per frenar la LEC i els seus decrets, la LOMCE i les retallades, comencem un nou curs amb nous atacs a l'educació pública. És per aquesta raó que l'alumnat de l'Institut Ribot i Serra ha decidit adherir-se a la convocatòria de vaga en defensa de l'educació pública del dia 24 d'octubre. 

Aprofitant la convocatòria de vaga, l'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació Sociocultural i Turística anuncia la dinamització d'una setmana de lluita i concienciació per tota la comunitat educativa de l'institut, plena d'accions, que començarà amb una assemblea oberta el dilluns 21 i culminarà amb la participació a la manifestació de dijous 24 a Barcelona.

Amb aquestes accions es vol reivindicar la retirada de la LOMCE del parlament espanyol, l'aturada de l’aplicació de la LEC i la marxa enrera de les retallades educatives i la defensa de la immersió lingüística i de la llengua catalana. També consideren que aquesta setmana ha de ser el principi d'una lluita continuada i contundent, que, aturi el tràmit de la LOMCE, el desenvolupament de la LEC i els pressupostos de la Generalitat que volen aprovar, abans de final d'any i que, sobretot, cal la participació activa de tota la comunitat educativa. 

Programa d'activitats:


Assemblea dilluns 21 a les 17'30h al gimnàs.

Vaga d'estudiants 22,23 i 24 d'octubre

Dimarts 22: Cinefòrum (15 a 16'30h)
Piquets informatius (10 a 12'30h i de 15 a 18'30h)
Samarretes creatives, pancartes.... de les 16h a les 18'30h

Dimecres 23: Fer cançons de les 16h a les 18'30h
Jocs i dinàmiques: de les 16 a les 18'30h
Cassolada: 18'30h

Dijous 24: quedem a la porta de l'institut a les 10'30h per anar totes juntes cap a la manifestació.

A Barcelona quedarem a les 11'30h a la parada dels FFCC davant l'FNAC


Alumnat CFGS d'Animació Sociocultural i Turística de l'Institut Ribot i Serra

Comentaris