L'Escola de l'IGOP presenta Estàrter

Una experiència formativa col·laborativa per a iniciatives col·lectives, amb vocació transformadora, que facilita les reflexions i eines per fer front als reptes del dia a dia.

Imatge de marca del projecte estArter
Estàrter és una iniciativa impulsada des de l’Escola de l’IGOP que compta amb membres de 9 institucions diferents: IGOP-UAB, CRIC (redactors d’Opcions), LabCoop, Hobest Consultora, RAI, Can Masdeu, Federació Catalana d’ONG, Cooperativa ETCS i Cooperativa Fil a l’Agulla.


Perquè?

Cada vegada sentim a parlar més d’emprendre però, en general, es planteja com una acció individual quan endegar col·lectivament pot presentar molts més avantatges: compartim sabers, qualitats, recursos, tenim més xarxa, ens donem suport mutu… A més, en l’actual context de crisi sistèmica, emprendre pot significar, precisament, fer-ho amb voluntat de transformar.
Sovint també, sentim a parlar de bones idees i bons equips que van resultar experiències fallides per problemes d’organització, de comunicació, per manca d’estratègia o viabilitat, per manca de visibilitat o no saber “vendre’s”….

Per això aquesta proposta vol oferir eines pràctiques i coneixements per promoure projectes col·lectius en entorns d’escassetat basats en lògiques de col·laboració i fermament ancorats en valors.


Si vols més informació no dubtis a descarregar-te els materials adjunts: el flyer de 2 pàgines amb la informació bàsica del projecte; el document de 8 pàgines amb els principals aspectes de la proposta i el dossier de 20 pàgines amb tota la informació disponible actualment.
Flyer en PDF
Flyer
(2 pàg.)

Document
(8 pàg.)
Dossier estàrter
Dossier
(20 pàg.)

el Logo

Comentaris