Sabadell. Trobada Jove 2013. "Recuperem/autogestionem espais públics"


El proper dissabte 28 de setembre tindrà lloc la II Trobada Jove de Sabadell. Tots els actes es duran a terme entre la Plaça del Mercat i l’Escola Industrial a partir de les 10h.

Així doncs, comencem el curs amb una gran jornada. L’objectiu d’aquesta no és només crear un espai de trobada juvenil i de realització d’activitats, sinó que sota el lema d’aquesta segona edició "Recuperem/autogestionem espais públics" es vol vindicar i millorar l’accés i l’ús dels diferents espais públics de Sabadell, ja siguin places, carrers o qualsevol infraestructura municipal. És per això, que durant la jornada, es presentarà un decàleg, en el que es fa un recull de les problemàtiques entorn a aquest àmbit i les possibles respectives solucions.


Aquí teniu el programa d’actes.

10h. Jornades esportives (futbol o volei) al IES Escola Industrial. Inscripcions a trobadajovesbd@gmail.com. Els equips han de ser preferiblement mixtes i d'un mínim de 5 o 6 persones. Disposareu de servei de barra.

Els guanyadors/es obtindran una samarreta de la Trobada i un ticket pel sopar!!

13.30h. Debat/vermut sobre espai públic. Presentarem l'esborrany de decàleg en un debat i vermut obert al carrer i recollirem les conclusions per al Decàleg final. (junt a Mercat Central)

17h. Tarda d'esplais. Els grups de joves d'esplais de la ciutat participaran a activitats organitzades pels propis esplais entorn a la temàtica de l'espai públic i autogestionat. Si sou un esplai i voleu participar, podeu venir directament amb els vostres joves, tot i que recomanem que escriviu a trobadajovesbd@gmail.com.

20h. Cantautor: Artur Martí (escenari al costat del Mercat)

21h: Sopar popular. Aperitiu, amanida de pasta, botifarra, got i beguda. 7 euros.

22.30h. Concerts: Xarrupa que vessa

0.30h. Fi de festa amb PD’S

Comentaris