Granja Aventura Park: natura, esport i diversió


Avui he visitat Granja Aventura Park nou centre de pràctiques per l'alumnat d'Animació Sociocultural i Turística de l'Institut Ribot i Serra.

Un projecte que combina de manera coherent natura, esport, educació, construcció sostenible, consciència medioambiental.

Granja Aventura Park és un parc/projecte d'oci educatiu per a infants i famílies, on aprendre, experimentar i divertir-se vivint un dia diferent i inoblidable en plena natura.


Granja Aventura Park és un espai on poder treballar l'educació basada en l'experiència i les aptituds. Un parc on descobrir una manera de viure respectuosa amb el medi ambient i on adquirir noves eines per potenciar i desenvolupar aptituds emocionals, psicomotrius i d'interacció social.

Construcció sostenible: La majoria d'instal·lacions del parc han estat construïdes amb material reciclat i reutilitzat i de manera totalment manual..!

Consciència mediambiental: Les pròpies instal·lacions del parc estan fetes des d'un punt de vista d'optimització de recursos naturals, reciclatge i respecte al medi ambient (recollida d'aigües de pluja, reciclatge d'escombraries, aprofitament d'excrements animals, etc.)GRANJA AVENTURA PARK from Granja Aventura Park on Vimeo.

Comentaris