Animació Sociocultural Ribot i Serra de visita a Aurea Social


_DSC0013El passat 23 d’abril, diada de Sant Jordi, un nombrós grup d’estudiants del 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació Sociocultural i Turística de l’Institut Ribot i Serra de Sabadell van visitar AureaSocial per conèixer de la mà de Vero aquest projecte autònom de la Cooperativa Integral Catalana.

Xavier Borràs  a Aurea Social


La visita va ser tot un èxit, van quedar encantats amb l’espai i va ser molt interessant perquè els estudiants ja tenien una noció del que era la CIC i, a més,  volen fer un treball sobre AureaSocial. Alguns d’ells  ja fan coses en el marc de la Revolució Integral i volen establir sinergies amb el que es porta a terme des de la Cooperativa.

A títol individual la Vero ens ha comentat que va quedar molt satisfetar de la visita perque  va poder transmetre l’essència dels diferents processos, tant a nivell global de la CIC com de xarxa territorial, però sobretot del seu propi bagatge amb la CIC emmarcat en l’animació sociocultural com a eina per a empoderar les persones i que puguin ser partíceps del seu propi desenvolupament, tant personal com comunitari.
[Fotos de Joel Aaram Mòrist.]

Comentaris