Gran èxit de la festa de Carnestoltes organitzada per Animació del Ribot i Serra

La festa, organitzada per l'alumnat d'Animació Sociocultural i Turística de l'institut Ribot i Serra, ha consistit en una rua, i una gala final amb l'actuació de les diferents comparses.

A la rua de carnaval inspirada en pel·lícules de fantasia han participat més de 150 persones animant els carrers del barri d'Espronceda de Sabadell.

Per l'alumnat del CFGS d'Animació Sociocultural i Turística de l'Institut Ribot i Serra

L'alumnat del CFGS d'Animació Sociocultural i Turística de l'Institut Ribot i Serra, responsables de la iniciativa, remarquen l'èxit de la festa que ha implicat conjuntament a tot l'alumnat i professorat de cicles de la tarda i als veïns i les veïnes del barri.

La rua, finalment, va sortir del carrer Concha Espina, passant pel carrer Goya, el passeig Espronceda fins la carretera de Barcelona, tornant pel mateix camí. Tota la rua va estar dinamitzat per les organitzadores i va omplir d'alegria i animació tot el barri.

La festa va acabar amb una xocolatada dins l'institut i una gala on les diferents comparses van lluir les seves disfresses i caracteritzacions. La dinamització va còrrer a càrreg dels animadors i animadores, seguint com a fill conductor la pel·lícula de Charly i la fàbrica de xocolata.

Tots els participants destaquen l'èxit de l'experiència i "sense dubte, la rua, és un element que haurem de repetir els pròxims anys" destaca una professora del centre, tot i què, com comenta una de les alumnes organitzadores, "s'ha de fer amb més planificació i recursos, i comptant, molt més, amb les associacions i entitats del barri".

Comentaris

Antonio Caballero ha dit…
Felicitats per la vostra gran capacitat de mobilització, per la qualitat amb que ho feu i per no desaprofitar cap oportunitat de dir les coses que s’han de dir i per dir-les de la manera com ho feu: amb implicació i alegria. Aquest és el Riboti que m’agrada, el Riboti que des de l’ara es projecta cap el futur tot mostrant com és de present!