Judici Popular als responsables de la crisi

Això no és una  declaració de pau. És ben bé tot el contrari. És un posicionament ferm, i  una crida perquè la gent prengui partit, i que juntes ens apleguem per  fer un pols als culpables de la crisi. Un repte amb la intenció de  guanyar-lo, ja que  som el 99% i la nostra força rau en el nombre, però  encara més en la raó. Una acció concreta en la que totes hi puguem estar  d'acord, una lluita on concentrar totes les nostres forces i voluntats,  que ens obri el camí cap a una victòria...
15M DIA D'ACCIONS
Dimarts 15
 • Missió rescat ciutadà al teu banc més proper:4 accions Contra la banca i per la dació en pagament: Us esperem a les 8h puntuals en els 4 punts on es desenvoluparà l'acció:

  - Plaça Universitat
  - Plaça del Molí
  - Plaça Urquinanona
  - Plaça de la Catedral (escales)
Comptes a seguir: @AuditoriaBCN, @PAH_bcn, @AuditCiudadana, @La_PAH, @iaioflautas, @BarcelonaRealYa, @BarriPobleSec
 • 14:00 Dinar de carmanyola a la seu del PP (es queda a la pl Francesc Macià)
 • Acampacaixa:
  • 17hrs. muntar el xiringuito i fer un café. Parada de Metro L3 Maria Cristina
  • 18H Judici Popular
  • 20h Assemblea
   • Ens quedem?
   • Convidar el president perquè baixi al judici; que es personi!
   • Com es coordina la lluita  contra el sistema financer
 • 22h Sopar
Dimecres 16
 • 08:00 xerrada/debat sobre el sistema financer i com ens roba i estafa (la idea és omplir d'informació i acumular proves)
 • 09:00 Invitació al responsable màxim que es personi al judici com a part denunciada. Continuació del Judici
 • 18h Judici Popular
Manifest:
ARA ENS TOCA A NOSALTRES
Això no és una  declaració de pau. És ben bé tot el contrari. És un posicionament ferm, i  una crida perquè la gent prengui partit, i que juntes ens apleguem per  fer un pols als culpables de la crisi. Un repte amb la intenció de  guanyar-lo, ja que  som el 99% i la nostra força rau en el nombre, però  encara més en la raó. Una acció concreta en la que totes hi poguem estar  d'acord, una lluita on concentrar totes les nostres forces i voluntats,  que ens obri el camí cap a una victòria. 
Tenim clar que tots els canvis polítics, retallades, atur i precarietat social rauen en el capitalisme, basat en l'especulació financera global per  enriquir-se encara més a costa de la majoria. I aquí a casa nostra el  sistema financer té un nom propi laCaixa, CaixaBank. Després d'haver  rebut ajudes públiques milionàries, d'haver absorbit nombroses entitats  financeres, d'estafar milers de persones amb les participacions  preferents i de desnonar milers de persones de casa seva per impagament,  laCaixa s'erigeix com la major entitat bancària de l'Estat espanyol.  Una entitat presidida per Isidre Fainè, responsable, i per tant,  culpable màxim de totes les accions d'aquesta entitat.Ell no dubta en  invertir a països arreu del món per robar-los tot extraient-ne les  matèries primeres (accionista de Repsol, Gas Natural, Agbar, Inditex).  No vacil·la en sanejar la seva entitat a costa dels estalvis de la  població (300.000 estafades, 7000 millions d'euros bloquejats), no té  remordiments a l'hora fer fora la gent de casa seva (milers d'execucions  hipotecàries i desnonaments des de 2009); tampoc d'invertir en empreses  d'armament, en perdonar el deute als partits polítics a canvi de  concessions o d'obtenir guanys invertint en sanitat privada. I el que  encara és més intolerable és que tot plegat es revesteixi amb una Obra  Social benefactora de la societat, que mira de maquillar, per una banda,  el que per una altra la mateixa entitat destrueix: la dignitat de les  persones.
Podríem trobar  encara més raons i podríem trobar més entitats bancàries per assenyalar.  Però laCaixa i el que representa a Barcelona i a Catalunya és prou  important com per considerar-la peça clau responable i, alhora, una de  les màximes beneficiada de la crisi. Per això plantegem una acampada a  laCaixa, a la seva seu central, on resideix el consell d'administració  que decideix per nosaltres que fer amb les nostres vides; és a dir, on  executen la nostra misèria.
Per tot això i  molt més, estem decidides a destapar la veritable funció de laCaixa i  acampar davant de les seves oficines centrals a Avinguda Diagonal, a  partir d'ara Torres de Mordor, fins a aconseguir els seguents objectius,  assumits per la seva junta directiva, amb Isidre Fainé al capdavant:
Que laCaixa  aturi totes les demandes per impagament d'hipoteca, per tant tots els  desnonaments que afecten a milers de famílies, a Catalunya i a la resta  de lEstat.
Que no es  produeixi cap acomiadament entre la plantilla treballadora, arrel de les  fusions de laCaixa amb altres bancs o caixes.
Que tot aquell o  aquella que vulgui retirar els estalvis invertits en Participacions  Preferents, i que avui resten bloquejats, ho pugui fer lliurement i de  forma immediata, si així ho desitja.
Salut, ens veiem als carrers.
--
#occupymordor #cauMordor #occupylaCaixa #acampabancs #acampacaixa #torresdeMordorcauen #quebaixielFaine
#torresmesaltes #STOPdeshaucios #preferents #laCaixa #Bankia #assbarris #12m15m #PAH #acampadabcn #prouretallades #15M #bcn #estafabanca #desobedienciaeconomica

Comentaris