Ateneu Popular 9 Barris: 35 anys de cultura autogestionada

Antonio Alcántara | educaciotransformadora

Sembla que fer celebracions amb la que esta caient és una temeritat, doncs no per nosaltres. Les situacions difícils ens esperonen i seria un mal senyal si desprès de 35 anys no tinguéssim motius per festejar. Ho farem el dia 10 de març del 2012 amb un grapat d’amics i ho farem evidenciant la voluntat autonomista del projecte Ateneu. Hi esteu convidats a col·laborar, serà una trobada festiva i reivindicativa, us hi esperem. 
Aquesta activitat està emmarcada dins del Cicle Expressió Directa 4.0,   en el qual ens acompanyen 3 projectes més vinculats a la gestió ciutadana: La Farinera del Clot, La Lleialtat Santsenca i L’Harmonia de Sant Andreu. I és que amb les retallades a l’horitzó ens preocupa poder mantenir el mateix grau d’activitat i qualitat per al projecte sense que això afecti la independència del mateix. Per això volem engegar un seguit d’accions per tal de poder poc a poc augmentar els fons propis del projecte, font d’independència i de bon funcionament, perquè les retallades que afecten a l’administració pública no afectin als més febles, es a dir, que els artistes i treballadors puguin mantenir remuneracions dignes i que el públic continuï podent accedir als espectacles a un preu popular.
És per aquest motiu que hem demanat un cop de mà a companys que han anat passant per la casa, i hem organitzat un dia de festa, de celebració dels 35 anys del projecte i d’afirmació i comprimís amb una forma de fer i d’entendre la cultura.

Comentaris