#14F EL VALLÈS ES BELLUGA: OCUPEM LES AULES!

https://3951238226557508672-a-xtec-cat-s-sites.googlegroups.com/a/xtec.cat/xdcr/home/TANCADA-BLANC.jpg?attachauth=ANoY7crMKiWjUQXBofR3UVZpwsasR77cli5bJXLVNXWF3u9TBP_azKo32vMBI-hZgjEbM2q8DG2m4q-8OpRfmk3JXH9ChtRdaVbhjPAD67LEf9mtjBi9KOq77BqqMr_-HiyQZzfUcn1Z-ssEXeB8DNtAH0FlciHyng2ZZvKPX4LhBl_2JbSv3YW7ecJJpXCMVVZg1cv2Al4u&attredirects=0
Com ja sabeu, el 15 s’aproven els pressupostos. Es per això, que es realitzaran tancades a centres educatius per tota Catalunya en protesta de les retallades a l’ensenyament públic.

Demà Dimarts hi hauran desenes de tancades de professorat per tot el territori català.  Us convidem a participar activament a aquelles que us agafin més a prop. No costa diners, només esforç i convenciment. El pla és parlar, reflexionar, debatre sobre el present i futur de la nostra feina, i fer veure públicament  la nostra oposició a les retallades a la que els governs públics estan sotmeten als treballadors i treballadores d'aquest país.EL VALLÈS OCCIDENTAL ES BELLUGA

CONCENTRACIONS I XERRADES (TANCADES) DIMARTS 14 DE FEBRER

CASTELLBISBAL
Anirà als actes de Rubí

CERDANYOLA
A l’ Ins. Pere Calders (Campus U.A.B.), xerrada a càrrec del professor José Adelantado, sociòleg. A les 20 h, assemblea.

RUBÍ
A les 17,15 h concentració a Plaça Catalunya (davant Casino) a les 18 h xerrada, a càrrec del professor Jaume Botey profesor de la Universitat UAB. Posteriorment, assemblea.

SABADELL
Ins Ribot i Serra (C/ Concha Espina 33 ). A les 20 h xerrada a càrrec de Jordi Mir García, professor del departament de Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra.
Després assemblea

SANT CUGAT
Anirà als actes de Rubí

MONTCADA
A les 19 h, a l’ Ins. La Ferreria xerrada a càrrec de Albert Recio Andreu professor d’economia de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Després, assemblea.

TERRASSA
A les 19 h, xerrada a l’ Ins Mont Perdut (C/ Mont Perdut nº 1, a prop Renfe Terrassa Est) a càrrec del professor Agustí Colom Cabau economista de la Universitat de Barcelona. A les 21.00h, el professorat dels diversos centres marxarà cap als seus centres d'origen per fer tancades individuals; hi haurà tancades a diversos centres de la ciutat

Comentaris