Nit groga al Ribot i Serra en defensa de l'educació pública

Alumnat i professorat de l'Institut Ribot i Serra s'han unit aquesta tarda a les protestes contra la repressió rebuda per l'alumnat de l'IES Lluis Vives de València.


Les accions han amb una tancada formativa, lúdica i reivindicativa a l'Institut, on pensen passar la nit per mostrar el seu rebuig a les retallades en educació.


Aquesta tarda alumnat i professorat de l'Institut Ribot i Serra de Sabadell s'han unit a la protesta per la situació d'abús policial desmesurat patida per l'alumnat de l'Institut Lluís Vives de València.

Les accions s'han iniciat amb la realització de pancartes que mostraven lemes solidaris amb l'institut valencià com "Jo també sóc l'enemiga" o "Ribot i Serra amb el Lluís Vives". Tot seguit s'ha realitzat el visionat d'alguns vídeos del succeït als carrers de València.

L'alumnat ha decidit seguir les propostes de mobilització estatal en solidaritat amb l'IES Lluís Vives i han sortit al carrer per fer una sentada, tallant el Passeig Espronceda durant una hora. Desprès han caminat fins l'Ajuntament on havia convocada una concentració en suport de l'Institut valencià.

Engrescades han tornat a l'Institut on han decidit passar la nit, realitzant diverses activitats formatives i reivindicatives: dinàmiques, tallers, sopar de germanor... i esmorzar popular.


Unió Ribot i Serra

Comentaris