Trobada de moviments socials, plataformes socials i entitats de Sabadell

El proper 26 de gener a les 7 de la tarda es realitzarà la següent trobada, tot seguit us reproduim la carta que va sortir de la trobada del 15 de desembre.

Benvolgudes companyes i companys,

com alguns de vosaltres ja sabeu, el passat 15 de desembre alguns col·lectius i entitats de la ciutat vam celebrar una Taula Rodona al Casal Independentista i Popular Can Capablanca per parlar de les diferents lluites que s'estaven duent a terme actualment a Sabadell. En concret, ens vam trobar membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi (PAHC), de la Federació d'Associacions d'Immigrants del Vallès (FAIV), del Centre Social Alliberat La Mekànika, de la Federació Local de la Confederació General del Treball (CGT), del Moviment Popular de Sabadell (MPS) i de diferents assemblees locals del Moviment d'Indignats del 15M.

En aquesta trobada es va fer un breu repàs de la situació de cada un dels espais de lluita, així com de les perspectives de futur i de les possibles relacions i coordinacions entre tots nosaltres. Posteriorment, es va obrir un torn obert de paraules en el qual es va arribar a les següents conclusions:

  • La necessitat de continuar trobant-nos, amb una periodicitat no definida.
  • La necessitat d'ampliar aquestes trobades a totes i cadascuna de les lluites socials i populars que s'estan duent a terme a l'actualitat a la ciutat.

És en aquest sentit que us fem arribar aquesta carta, per tal de convidar-vos a la següent trobada, que es celebrarà el proper dijous 26 de gener a les 19h a Can Capablanca (c/ Compte Jofre nº 30). La nostra intenció és, a més de seguir mantenint el contacte entre els diferents espais de lluita, debatre sobre les quatre propostes que van sorgir de la primera Taula Rodona del 15 de desembre. Aquestes propostes són:

  • La possibilitat d'elaborar un cens de lluites, és a dir, una mena de llistat de totes les lluites que s'estan duent a terme a Sabadell, per tal de tenir una forma àgil i senzilla de comunicar-nos ràpidament quan ho creiem necessari.
  • La possibilitat d'elaborar un espai web d'informació conjunt, és a dir, alguna mena de plataforma virtual que ens permetés consultar ràpidament totes les accions, mobilitzacions i activitats que es duran a terme a la ciutat.
  • La possibilitat de crear una coordinadora estable, amb una periodicitat a especificar, per tal d'anar trobant-nos, coordinant-nos i actuar de forma cada cop més conjunta.
  • La possibilitat d'organitzar alguna jornada unitària, de tot un dia, on totes les persones que estan lluitant actualment a la ciutat es poguessin trobar per debatre i compartir experiències.

Us animem a que vingueu a dir-hi la vostra sobre aquestes quatre propostes, així com a proposar noves idees i plantejaments.

Una abraçada forta!

Salut i lluita!

Sabadell, gener de 2012

Comentaris