Dit i fet. LIP DUB

PRESENTACIÓ PÚBLICA DEL LIP DUB DE L'INSTITUT RIBOT I SERRA
L'acte de presentació és realitzarà el proper 1 de juny a l'Institut Ribot i Serra a les 17 hores (segon passi a les 18.30).

L'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació Sociocultural tindrà el gust de presentar-vos el resultat del seu projecte de lipdub de centre. Un projecte d'intervenció adreçat a fomentar la participació activa de la comunitat educativa del centre.
Aquest projecte ha consistit en la realització d'un "Lip Dub", un videoclip musical on han de ballar i moure els llavis fent un camí. A la gravació que es va fer el passat 25 de maig van participar tot l'alumnat (750 persones), professorat (70 persones) i personal administratiu i de serveis.

Fer-ho és ja un èxit ja no només pel producte en sí, sinó per la consecució dels objectius que l'alumnat organitzador es va de plantejar:
  • Posar en pràctica les competències com a animadors socioculturals que es deriven del disseny d’una activitat de participació multitudinària (entre 700 i 900 persones)
  • Aconseguir augmentar el sentiment de pertinença de tots els membres al centre
  • Publicitar l’institut i el Cicle Formatiu d'Animació Sociocultural i reafirmar la seva presència com a institució de prestigi dins la ciutat.
  • Impulsar un ambient d’acció, de treball en equip i de cooperació entre els membres de la comunitat educativa
Aquest projecte s'ha dut a terme durant tres setmanes, i l'alumnat d'animació ha treballat conjuntament amb tota la comunitat educativa per tal d'aconseguir aquest vídeo: una experiència única, creativa, oberta a tots i totes i molt divertida.
El proper dimecres mostraran així a través d'Internet a tot el món com es viu l'animació sociocultural a l'institut Ribot i Serra. 
 

 
 

Comentaris