KATIFEIA. Primer Festival autogestionado de Teatro Social en Sabadell!!

REBELLATORUM. Si tú también te sirves del arte para expresarte y reivindicar tus derechos, anímate a participar.

El objetivo es conocer a más artistas, crear red, hacer la cultura accesible a todo el mundo y alzar la voz.

Lo hemos conseguido, ya está aquí KATIFEIA, el festival. Domingo 29 de julio de 10h a 21.30h en el patio de El Talleret (Carretera de Prats de Lluçanès, 42. Sabadell).




En primer lloc ens presentem, nosaltres som @Rebellatorum, un grup de teatre feminista de Sabadell nascut a l’Associació Animalab. Hem arribat a vosaltres buscant perfils semblants al nostre, gent que treballi a partir del teatre qualsevol temàtica de reivindicació social de manera autogestionada i accessible.

I volíem fer-vos una proposta:

Resulta que des de la nostra companyia de teatre ens hem adonat que entre els grups de teatre feminista, social, de lo oprimido, com li volgueu dir, no hi ha gaire xarxa, i creiem que fem un treball molt important en aquesta lluita de canvi i reivinicació social i que a més a més ho fem de manera que sigui accessible a tothom. Per aquest motiu estem organitzant una jornada-festival de teatre social. Les primeres a Sabadell. 

I us volíem convidar. 

Seria diumenge 29 de juliol. 

Començaria a les 10h fins les 21h del vespre aproximadament. Amb diferents actuacions teatrals amb qualsevol temàtica social com comentàvem abans (feminisme, bullying, racisme, transfòbia, etc.)

A més a més hi participaran grups musicals també reivinidicant algun tema acorde a la jornada.

Si us interessa i voleu saber més detalls contacteu amb nosaltres. 

Us podem adjuntar el projecte per que li feu una ullada.

Dir-vos que és un projecte autofinanciat i que farem una gran taquilla inversa que serà repartida entre els grups participants, a més del menjar i la beguda. 

I s’està pensant la forma de destinar un percentatge del bar a la taquilla. 

A més de promocionar-vos amb la respectiva difusió a través de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament a Sabadell qui recolça el nostre projecte.

Per altra banda, us agraïriem enormement que, si coneixeu d'altres grups de teatre o música que entrin en el perfil del nostre festival, ens ho diguéssiu. 

Esperem una resposta, companyes. 

Un plaer i abraçades feministes.

@REBELLATORUM @animaLABsbd

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més