KATIFEIA. Primer Festival autogestionado de Teatro Social en Sabadell!!

REBELLATORUM. Si tú también te sirves del arte para expresarte y reivindicar tus derechos, anímate a participar.

El objetivo es conocer a más artistas, crear red, hacer la cultura accesible a todo el mundo y alzar la voz.

Lo hemos conseguido, ya está aquí KATIFEIA, el festival. Domingo 29 de julio de 10h a 21.30h en el patio de El Talleret (Carretera de Prats de Lluçanès, 42. Sabadell).
En primer lloc ens presentem, nosaltres som @Rebellatorum, un grup de teatre feminista de Sabadell nascut a l’Associació Animalab. Hem arribat a vosaltres buscant perfils semblants al nostre, gent que treballi a partir del teatre qualsevol temàtica de reivindicació social de manera autogestionada i accessible.

I volíem fer-vos una proposta:

Resulta que des de la nostra companyia de teatre ens hem adonat que entre els grups de teatre feminista, social, de lo oprimido, com li volgueu dir, no hi ha gaire xarxa, i creiem que fem un treball molt important en aquesta lluita de canvi i reivinicació social i que a més a més ho fem de manera que sigui accessible a tothom. Per aquest motiu estem organitzant una jornada-festival de teatre social. Les primeres a Sabadell. 

I us volíem convidar. 

Seria diumenge 29 de juliol. 

Començaria a les 10h fins les 21h del vespre aproximadament. Amb diferents actuacions teatrals amb qualsevol temàtica social com comentàvem abans (feminisme, bullying, racisme, transfòbia, etc.)

A més a més hi participaran grups musicals també reivinidicant algun tema acorde a la jornada.

Si us interessa i voleu saber més detalls contacteu amb nosaltres. 

Us podem adjuntar el projecte per que li feu una ullada.

Dir-vos que és un projecte autofinanciat i que farem una gran taquilla inversa que serà repartida entre els grups participants, a més del menjar i la beguda. 

I s’està pensant la forma de destinar un percentatge del bar a la taquilla. 

A més de promocionar-vos amb la respectiva difusió a través de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament a Sabadell qui recolça el nostre projecte.

Per altra banda, us agraïriem enormement que, si coneixeu d'altres grups de teatre o música que entrin en el perfil del nostre festival, ens ho diguéssiu. 

Esperem una resposta, companyes. 

Un plaer i abraçades feministes.

@REBELLATORUM @animaLABsbd

Comentaris