Sóc home i vull donar suport a la vaga feminista del 8 de Març del 2018: Què puc fer?

Vaga Feminista. Davant la pregunta freqüent sobre què podem fer els homes que vulguin sumar-se el proper dia 8 de Març que està convocada a nivell internacional la VAGA FEMINISTA:



Al teu centre de Treball:

-Si al teu centre de treball les dones volen fer vaga ofereix-te tu com a home i anima als teus companys homes a fer el mateix: cobrir els llocs necessaris per fer complir amb els serveis mínims obligatoris.

-Respecta la decisió de les teves companyes de treball de participar o no de la #VagaFeminista és una decisió lliure i personal, no facis mansplainning ni siguis un plasta amb el tema.

-Fes difusió del manifest #VagaFeminista al teu centre de treball, penja pòsters i enganxines als espais habilitats.

-Difón els motius de la #VagaFeminista del 8 de Març, amb el hashtag #VagaFeminista i fes RT a totes les piulades relacionades amb la #VagaFeminista de comptes de les tuitaires i col·lectius de dones i grups feministes.

El dia 8 de Març:

-El dia 8 de Març (i tots els dies de l’any, per suposat) implica’t al 100% en la cura de les persones dependents, acompanyaments i la criança de criatures de la teva família i grup d’amistats.

-Contacta amb el punt logístic per oferir el teu temps, mitjans i energia per realitzar tasques d’intendència, cuina, transport, maquetació, compra de material…totes aquelles activitats imprescindibles per al desenvolupament de la #VagaFeminista i que són invisibles, que moltes vegades no tenen el reconeixement públic.

-El dia 8 de Març si et conviden com a ponent a una taula rodona no assisteixis, és un dia de visibilitat total de les dones lluitadores.  Si estàs obligat a assistir per feina exigeix que hi hagi sobrerepresentació de dones a la taula rodona o al programa de ràdio o televisió.

-El dia 8 de Març realitza el 100% de les tasques domèstiques i sobretot prepara el sopar

Durant la manifestació del 8 de Març:

-Si participes de les manifestacions i accions durant la vaga feminista, no vulguis protagonisme, no facis el notes, no cridis més fort les consignes que les companyes, -No agafis el megàfon, no portis les banderes, tampoc les pancartes, situat darrera o a un costat, no busquis estar a primera línia.

-Actitud de màxim respecte els blocs no-mixtes, si algun company mostra enuig i incomprensió sigues pedagògic i fes-li entendre de forma assertiva el perquè amb arguments.

-Si hi ha baby block participa d’ell, sinó també pots anar al final de la manifestació.

-Important: Si els mitjans de comunicació volen entrevistar-te no facis declaracions i informa a les responsables perquè facin elles les declaracions a mitjans de comunicació.

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més