Arriben els PartiCamps: 7 raons per formar-ne part

Des de la Direcció General de Joventut us volem convidar a compartir la vostra experiència sobre la participació de les persones joves en el marc dels PartiCamps que estem organitzant aquesta tardor i aquest hivern, conjuntament amb altres col·lectius i professionals del territori.


Algunes raons per saber que les trobades PartiCamp estan fetes per a tu:

1- Seràs protagonista del teu aprenentatge
El PartiCamp és una oportunitat per reflexionar, però també per proposar, exposar, escoltar, compartir i parlar sobre els temes que despertin l’interès de les persones participants. A l’inici de la trobada, els i les participants faran les propostes de temes que configuraran el mapa de les sessió, així es crearan diferents espais de treball amb els temes que sorgeixin. Les preguntes o temes han d’estar vinculats a la participació i la gent jove, poden sorgir de la Viqui Guia Jove (veure vídeo), però també es poden plantejar temes nous.


2- Seran properes
Segueix el calendari de trobades per saber quin PartiCamp és el que tens més a la vora. Les dues primeres cites tindran lloc a Seròs (Lleida), el 7 d’octubre; i Barcelona (l’Ateneu L’Harmonia) el proper 11 de novembre.

3- No hi ha ponències, es valora la teva experiència
En un espai entre iguals, els participants s’organitzen per fomentar l’aprenentatge social i compartir interessos comuns, construint la sessió a partir d’experiències, inquietuds, dubtes i passions sobre la participació juvenil.

4- Ets lliure d’investigar
Et convidem a que si l’espai de treball on estàs no respon a les teves expectatives, puguis investigar d’altres en qualsevol moment.

5- És casa de tothom
Professionals de joventut, dinamitzadors, educadors socials, col·lectius i entitats, professorat i totes aquelles persones que treballen per fomentar la participació de la gent jove. Tothom hi serà benvingut i benvinguda!!

6- No estaràs sol/a
Perquè els espais on ens trobarem són acollidors i faciliten el contacte amb altres professionals, els moments d’esbarjo, l’intercanvi de contactes… en definitiva, coneixeràs gent amb qui compartir els teus interessos, motivacions…

7- Mica en mica s’omple la pica
I a més a més, els PartiCamps serviran per fer créixer la ViquiGuiaJove, per mantenir viva aquesta eina que la fem entre totes i tots i omplir-la de nous continguts amb les aportacions de les persones participants.

De ben segur que t’hem convençut, ens veíem a Seròs.


Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més