Neix «Camins»: revista d'educació i pedagogia de la Publica a Cerdanyola


La revista, que es presentarà el proper 23 de març a l’Ateneu de Cerdanyola, vol donar veu a la comunitat educativa de Cerdanyola del Vallès, reivindicant i posant en valor l’Educació Pública.


A banda de l’equip promotor de la publicació, hi han volgut participar tots els centres públics de Cerdanyola, més altres serveis locals que asseguren la qualitat del contingut de la revista, dissenyada, pel que fa a la imatge, per professionals i coordinada, pel que fa a continguts, per dues mestres de Cerdanyola.


En l’edició del primer número, s’afirma que la revista tindrà sentit en funció les aportacions dels centres educatius i la intenció de convertir aquest mitjà en una veritable eina de comunicació, motivació, reivindicació i innovació dins l’àmbit educatiu.

La presentació de la revista comptarà amb la presència de l’equip de redacció i disseny, així com d’altres persones convidades, i es pretén donar a l’acte un format dinàmic i fresc.

En aquest mateix acte, es presentarà l’ «Espai Obert» responsable de l’edició de la revista i de la pàgina web «Portes Obertes» que ja està en fase de proves i en breu s’activarà per tal que pugui cobrir els esdeveniments i novetats en el dia a dia dels centres públics de la nostra localitat i que pretén ser un portal de referència de «La Pública de Cerdanyola».

«Camins» es presenta a l’Ateneu el 23 de març ( dijous ) a les 17:15 de la tarda, a la sala 22.

Comentaris