16 de setembre de 2016

Transformació coeducativa del pati de l’Escola Lluís Vives

El projecte per a la transformació del pati de l’Escola Lluís Vives, per a ser un pati coeducatiu segueix el seu procés… I per fi comença el procés de transformació! Ha estat un curs ple de descobertes i treball intens amb tota la comunitat educativa. Hem realitzat una diagnosi del pati, hem reflexionat sobre tot allò que hi passava, hem decidit col·lectivament què volíem  què hi passés i finalment, hem realitzat col·lectivament el disseny del què serà el nou pati, un espai coeducatiu i lliure de sexisme.




Durant aquest juliol s’ha iniciat el procés de transformació en el que famílies, professorat i alumnat han començat ja a fer les primeres transformacions: Facebook , Twitter

Aquest projecte de transformació coeducativa del pati de l'Escola Lluís Vives està coordinat per CoeducAcció amb la col·laboració del Col·lectiu Punt 6. El vídeo ha estat elaborat per Cubik's Studio. Agraïm a Bufa & Sons la cessió de les cançons Black bird i Manubrio.

Si voleu més informació del projecte, així com d'altres experiències similars i recursos vinculats podeu consultar les webs www.coeducaccio.com. I a les xarxes socials facebook.com/coeducaccio i @coeducaccio.

Nota: si en algun moment hem optat per l'ús del masculí genèric, ho fem de molt mala gana, per no afegir pesadesa a les entrades, però sense que això suposi en cap cas que acata aquesta negació quotidiana de la presència de les dones en l'esdevenir del món.