7 de juliol de 2016

Banksy #hackeaelaula a Bristol


El Diari de l'EducacióL’artista de grafiti més popular del món, l’enigmàtic Banksy, ha deixat un per sorpresa –com és habitual en ell– en forma de mural a l’escola Brigde Farm de Bristol (Anglaterra). En arribar a l’escola aquest dilluns els alumnes s’han trobat amb el grafiti, acompanyat d’una carta on deixava escrit que “és més fàcil demanar perdó que demanar permís”, segons recull la BBC.

L’artista, originari d’aquesta ciutat, ha deixat aquest regal a l’escola després que els seus alumnes, per votació, decidissin posar el nom de Banksy a un dels quatre edificis amb què compta el col·legi. A la carta, el grafiter els ho ha agraït, i també els ha deixat clar que si no els agrada l’obra, la poden modificar. “Estic segur que als mestres no els importarà”, ha sentenciat.

El director de l’escola, Geoff Mason, ha assegurat que mantindran el mural tal com està i que no es plantegen vendre’l. El fet que hi hagi una nena que fa córrer una roda en flames no els sembla un inconvenient.


Nota: si en algun moment hem optat per l'ús del masculí genèric, ho fem de molt mala gana, per no afegir pesadesa a les entrades, però sense que això suposi en cap cas que acata aquesta negació quotidiana de la presència de les dones en l'esdevenir del món.