S'engega la formació "Els cossos i la no-discriminació des de l'Educació Infantil"

Cartell retallat BODICurs gratuït adreçat a professionals de l'Educació Infatil. Places limitades.

La Xixa Teatre ha començat el nou projecte europeu BODI, sobre que treballa entorn a la diversitat cultural, el cos, el gènere i salut a l’educació infantil.

Encaixa en les nostres línies d’investigació al voltant de com poder treballar la diversitat en sentit ampli des d’una mirada interseccional on les possibles opressions es creuen en diferents eixos. És per aquest motiu que estem contentes de convidar-vos a participar gratuïtament a la formació “Els cossos i la no-discriminació des de l’educació infantil” dirigida a professorat d’educació infantil, a vetlladors/es, monitors/es, animadors/es, etc…que treballin amb infants de la franja d’edat de 3 a 6 anys.

Pensem que els i les mestres i el personal educatiu, són membres claus de la nostra societat i com a entitat hem de recolzar la investigació i la unió del camp social i educatiu formal, per a retroalimentar- nos mútuament.

Tenint en compte el fet que el personal docent entra en contacte amb diferents especificitats culturals durant el desenvolupament de la seva tasca professional, formar-se en el coneixement d’aquestes especificitats és necessari però no és suficient. Aquesta formació també ha d’incloure, necessàriament, una sensibilització per a percebre, reconèixer i buscar les diferencies culturals com a una oportunitat d’aprenentatge i de gestió.

Investigacions en l’àmbit de l’educació indiquen que la/el mestre a l’aula pot marcar una diferència significativa en les experiències educatives dels nens i nenes: la capacitat d’un/a docent per a crear un ambient d’aprenentatge positiu i segur a l’aula i la capacitat d’estimular als nens i nenes a aprendre, són factors relacionats amb l’estil de gestió de l’aula i les habilitats crítiques que els professors han d’adquirir, sobretot si treballen amb alumnat divers, com som totes nosaltres, diverses!

Compartirem els resultats d’aquesta formació amb totes vosaltres.

Si us voleu descarregar el programa del curs, feu click aquí: Programa Formació Professorat 

Si voleu formalitzar la vostra inscripció: http://goo.gl/forms/k9JQn70c9l

Per a més informació i contacte: laxixateatre@gmail.com


Comentaris