Aquest dilluns presentem Animació Sociocultural i Turística al Casal Pere Quart

Dilluns 15 de febrer a les 10.30h estarem al Casal Pere Quart de Sabadell presentant el Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació Sociocultural i Turística.

La Jornada d'orientació d'estudis superiors es duu a terme entre els dies 15 i 16 de febrer, a partir de les 9 del matí i fins a les 15 h i en horari de tarda per a les xerrades d'interès general entre les 18 i les 20 h de la tarda.

La jornada està adreçada a l'alumnat que finalitza els seus estudis de batxillerat o de cicles formatius de grau mitjà, amb la finalitat de complementar la informació i orientacions que ha rebut en el centre. També estarà oberta a totes les persones que puguin estar interessades en continuar els seus estudis.


Durant dues jornades s'acullen xerrades informatives i servei d'assessorament sobre els diferents ensenyaments i les seves sortides professionals, per tal de facilitar que els joves realitzin una presa de decisió que afectarà el seu futur, basada en la informació i el coneixement de potencials i oportunitats en la seva realitat immediata. En aquest sentit, l'Ajuntament desplaça el Punt d'assessorament personalitzat del Servei d'Informació, orientació i assessorament d'Educació i Formació a la primera planta del Casal Pere Quart.

S'ofereix informació sobre 75 titulacions universitàries i 50 cicles formatius de grau superior. 

També s'ofereixen, amb la col·laboració de la Diputació, xerrades més transversals que puguin ser d'interès pels joves com ara Com ens preparem per a les professions del futur, a càrrec del politolèg, sociòleg i professor universitari Roman Castro o també per a les seves famílies amb Quina influència tenen les famílies?, a càrrec d'Educaweb, especialistes en orientació acadèmica i professional. Per últim Vols estudiar quan vulguis i des d'on vulguis?, a càrrec de la Universitat Oberta de Catalunya, ens permet acostar-nos a nous models educatius que, amb metodologies innovadores on-line, permeten als estudiants adaptar els estudis al seu al ritme vital i professional.

Comentaris