Em deus 3.000 entrepans. Un curt sobre les relacions de poder

La Clara és una noia adolescent que s’ho passa malament a l’institut per una situació que es dóna amb unes altres alumnes més grans. La seva història i com evolucionarà és una metàfora del que passa en temes de política econòmica nacional i internacional.
Em deus 3.000 entrepans un curt de ficció sobre les relacions de poder de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute i de l'Observatori del Deute en la Globalització. Dirigit per Jordi Oriola i realitzat per Transforma Films.
El bullying no és més que l’abús d’aquells que necessiten dominar i fer mal a altres per sentir-se importants. Aquest fenòmen es dona a l’escola entre companys i companyes adolescents, però també entre països i comunitats, utilitzant el deute com a eina de xantatge. Aquest curtmetratge ens ajudarà a veure com les relacions econòmiques, que a vegades ens semblen tan complexes i difícils d’entendre, es basen en relacions de poder entre grups de persones, com en altres camps de la vida. Esperem que us agradi i que gràcies a això poguem fer força contra aquesta xacra que ens amenaça a totes i tots.

Comentaris