SabadART

Malapell produccions us convida a la jornada…
Pàg. Sabadart copia
un festival que tindrà lloc al centre de Sabadell, a la plaça del doctor Robert el dia 26 de Setembre. Una jornada de trobada d’artistes i entitats, reivindicació, festa al carrer i oportunitat per als artistes emergents de donar-se a conèixer.


Què és?
Un festival que tindrà lloc en una espai emblemàtic del centre de la ciutat, on s’instal·larà un escenari en el que es desenvoluparà un certamen cultural… Però, és sobretot, una jornada de trobada d’artistes i entitats, reivindicació, festa al carrer i oportunitat per als artistes emergents de donar-se a conèixer.

Quan i on?
La tarda del dissabte 26 de setembre de 2015 a la Pl. del Doctor Robert de Sabadell

Quin és l’objectiu?
Batre un Rècord de participació d’entitats, artistes i grups de Sabadell que desenvolupen una activitat cultural. Màxim de participants en el menor temps possible.

Per què ho fem?
Volem potenciar la identitat cultural de la ciutat i desmentir la sensació de que hi ha poca oferta cultural a Sabadell. Tot l’esdeveniment serà enregistrat per a l’edició d’un documental on vosaltres sereu els protagonistes.

Com hi puc participar?
Hi podeu participar amb qualsevol mostra cultural de teatre, dansa, música i arts visuals, ja sigueu entitat, grup o artista independent. Saps tocar un instrument? Ets capaç de fer un monòleg? Tens una coreografia preparada? Ja pots participar!
El temps màxim en escena és de 5 minuts.

Que he de fer per participar-hi?

Si ets entitat, omple el següent formulari
Si ets grup o artista independent, omple el següent formulari
Tenint en compte la importància de l’esdeveniment, teniu la oportunitat d’implicar-vos també en la organització de la jornada formant part del nostre equip de voluntaris.
Per formar part del nostre equip de voluntaris, omple el següent formulari

El temps màxim en escena és de 5 minuts.
Més informació a:


campanya de Verkami:

Vídeo promocional:


Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més