LipDub Ribot i Serra 2015

Ja tenim aquí el LipDub Ribot i Serra 2015, un projecte de Bruno Vargas i Cristian Gómez (Animació Sociocultural i Turística).

Un projecte d'intervenció adreçat a fomentar la creació cultural i la participació activa de la comunitat educativa de l'Institut Ribot i Serra.Aquest projecte ha consistit en la realització d'un "Lip Dub", un videoclip musical on han de ballar i moure els llavis fent un camí. A la gravació que es va fer el passat 23 d'abril participar alumnat, professorat i personal administratiu i de serveis.
Fer-ho és ja un èxit ja no només pel producte en sí, sinó per la consecució dels objectius que l'alumnat organitzador es va de plantejar:
  • Posar en pràctica les competències com a animadores socioculturals que es deriven del disseny d’una activitat de participació multitudinària
  • Aconseguir augmentar el sentiment de pertinença de tots els membres al centre
  • Publicitar l’institut i el Cicle Formatiu d'Animació Sociocultural i reafirmar la seva presència com a institució de prestigi dins la ciutat.
  • Impulsar un ambient d’acció, de treball en equip i de cooperació entre els membres de la comunitat educativa

L'alumnat d'animació ha treballat conjuntament amb tota la comunitat educativa per tal d'aconseguir aquest vídeo: una experiència única, creativa, oberta a tots i totes i molt divertida per mostrar a tot el món com es viu l'animació sociocultural a l'institut Ribot i Serra. 


Comentaris