Ciutats en dansa a Sabadell

Álvaro de la Peña / Iliacan juntament amb La Caldera, centre de creació de dansa i arts escèniques, i L’Estruch, Fàbrica de creació de les Arts en Viu us conviden a participar en el projecte CIUTATS EN DANSA.

Es tracta de la realització d’un espectacle de dansa comunitària creat a partir del treball realitzat en els tallers de dansa que es duran a terme d’abril fins a principis de juliol al Centre Cívic Sant Oleguer i a L’Estruch, i que es representarà en el festival 30 Nits els dies 17 i 18 de juliol del 2015.


L’espectacle es crea de forma col·lectiva amb les persones participants de qualsevol edat i condició, sense necessitat de coneixements previs, amb la complicitat del director i coreògraf Álvaro de la Peña.

Pretenem aportar una experiència interessant i divertida de creació comunitària i difondre i ampliar l’exercici pràctic de la dansa.

Aquest projecte beu de l’experiència de Pobles en dansaBarris en dansa. Aquest últim ja compta amb tres edicions a Barcelona i li ha merescut el premi Ciutat de Barcelona a Álvaro de la Peña pel seu treball coreogràfic professional, pedagògic i social.

Busquem persones interessades en participar en aquest projecte.

L’únic requisit és tenir ganes de participar i comprometre’s.Calendari del projecte:
Assajos al Mercat de Sant Joan (pl. de Sant Joan, 1A)  Sabadell
Dilluns i dimecres de 19.30 a 21.30h inici el dimecres 8 d'abril

Assajos a L'Estruch a (c. de Sant Isidre, 140) Sabadell
Dimarts i dijous de 19 a 21h inici el dimarts 14 d'abril

Inscripcions:
La Caldera
info@lacaldera.info

Telf.934156851

Comentaris