#3anysXprotestar Jo també estava al ParlamentVuit persones van estar condemnades ahir a penes de fins a 3 anys de presó pel Tribunal Suprem espanyol sota l’acusació de delictes contra altes institucions de l’Estat. El seu suposat delicte? Participar de la protesta contra les retallades coneguda com “Aturem el Parlament” organitzada pel Moviment 15M barceloní els dies 14 i 15 de juny del 2011. Amb aquesta sentència es revoca parcialment l’absolució de 19 de 20 encausades per part de l’Audiència Nacional després de l’acord entre la Fiscalia, el presumpte “sindicat” ultradretà Manos Limpias, el Govern de la Generalitat i el Parlament (amb el vot de CiU, PP, PSC i Ciutadans, i l’abstenció d’ERC) per recórrer la sentència favorable.

Aquell 15 de juny milers de persones convocades pel 15M vam posar el cos contra el segrest de la democràcia amb mesures no incloses a cap programa electoral i no sotmeses a cap debat públic. Vam plantar-nos contra unes retallades socials i democràtiques aprovades pel Parlament.

Jo també estava al Parlament i ho tornaría a fer. Ens veiem a la manifestació convocada el proper dissabte 21 de març a les 19h a Plaça Universitat.

Manifest del col·lectiu d'encausades del Parlament:
Comentaris