Trobada d’animació Sociocultural 2015

El proper 26 de febrer es durà a terme a l'Institut Vidal i Barraquer de Tarragona la Trobada d’Animació Sociocultural i Turística que acollirà tots els centres de Catalunya on es cursen aquests estudis.

El lema de la Trobada, CulturistiCA’T, recull els termes de cultura, turisme, Catalunya i la ‘’t’’ identitària de la ciutat de Tarragona. Pretén ser una trobada molt dinàmica amb activitats que permetran als participants conèixer la ciutat, demostrar les seves habilitats més artístiques i reflexionar sobre les inquietuds de l’àmbit professional.El proper 26 de febrer es durà a terme a l'Institut Vidal i Barraquer de Tarragona la Trobada d’Animació Sociocultural i Turística que acollirà tots els centres de Catalunya on es cursen aquests estudis. Els organitzadors serà l'alumnat de 2on d’ aquest cicle, en el marc de la MP14: Projecte.
Aquesta trobada és considerada com una molt bona pràctica per part de l’alumnat organitzador i assistent, així com per part del professorat. No es dóna en altres cicles de famílies professionals que, si bé en algun cas programen jornades formatives o de compartir experiències entre professorat, l’alumnat queda relegat a un paper secundari.
Ja fa 16 anys d’ençà que es va realitzar la primera trobada a Viladecans, organitzada per l’Institut de Pineda de Mar i s’espera que aquesta tradició continuï durant molt de temps. Abans d’aquest institut tarragoní (que ja va organitzar també la segona trobada), Manresa, Barcelona, Lleida, Sabadell i Salt van ser seus d’anteriors edicions.
El lema de la Trobada, CulturistiCA’T, recull els termes de cultura, turisme, Catalunya i la ‘’t’’ identitària de la ciutat de Tarragona. Pretén ser una trobada molt dinàmica amb activitats que permetran als participants conèixer la ciutat, demostrar les seves habilitats més artístiques i reflexionar sobre les inquietuds de l’àmbit professional.
La trobada inclourà una gimcana cultural, cinefòrum, talent show, dinàmiques de grups, photocall, jocs en diferents idiomes i tallers on es podran treballar diversos aspectes que són importants per la formació d’un animador com: educació en valors, cultura, habilitats socials, dinamització de grups, participació...


Comentaris