L'Associació del Poble del Sud de Sabadell es presenta al Ribot i Serra

Associació del Poble del Sud de SabadellAvui l'Alumnat de 1er d'Animació Sociocultural i Turística hem rebut la visita de l'Associació del Poble del Sud de Sabadelluna nova entitat plural i intergeneracional, oberta i democràtica, que té com a finalitat la sensibilització, participació i organització veïn i el foment de la interculturalitat al sector sud de Sabadell.

L'Associació ens convida a participar de la vida social i cultural del barri, en el que promet ser una relació fructífera.

Membres de l'Associació ens han presentat l'entitat, els seus orígens, com s'organitzen, les seves finalitats i actuacions. Una entitat veïnal nova, oberta i democràtica, intergeneracional i intercultural, que neix amb la intenció de potenciar i recrear el moviment veïnal al Sector Sud de Sabadell, mitjançant l'educació, la cultura, l’esport i qualsevol altre eina útil en la construcció d'una societat més justa, lliure i digna.


L'Associació enten que els barris són (i haurien de continuar sent-ho) nuclis veïnals que contenen vincles socials i culturals, els quals conformen el que acaba sent, al cap i a la fi, una ciutat; es a dir, els barris són una font de vida que cal cuidar i potenciar a curt i a llarg termini. Cal defensar els barris.

En la seva tasca diària per i amb els seus veïns i veïnes (incluent-nos a nosaltres les animadores socioculturals del Ribot i Serra), volen fer evident el seu compromís moral i ètic; i es per això que ens animen a proposar, ajudar i col•laborar amb aquest ideal.

Així ho farem.

TASOCiT I

Comentaris