Femcees, Flow Feminista: Rap pels drets de les dones

Femcees Flow Feminista és un CD recopilatori de rap que impulsem Calala-Fondo de Mujeres amb el recolzament de La Tuerka i la col·laboració solidària de 13 grups y femcees (raperes) que uneixen les seves rimes en benefici de grups i xarxes de dones feministes de l' Estat espanyol i Llatinoamèrica.
Recolza i difon el flow feminista per trencar-li les oïdes al patriarcat!El món del rap i el hiphop és ple de femcees que combaten el masclisme, el sexisme i les desigualtats de gènere amb la seva actitud i lletres rupturistes, reivindicatives i transformadores. Volem donar-los visibilitat i reconeixement en aquest projecte solidari, una aliança entre femcees, activistes i feministes que demostra el que podem fer juntes i junts pels drets de totes les dones. 


“Crees que el rap es cosa de hombres? Pues te equivocas". 

MC's apoyan 'Femcees Flow Feminista'
Varios MC's y grupos de rap y hip hop del Estado español te invitan a hacer posible el recopilatorio 'Femcees Flow Feminista: Rap por los Derechos de las Mujeres', cuyos beneficios se destinarán íntegramente a grupos y redes del movimiento feminista, aportando hasta el 10 de noviembre en el crowdfunding en Verkami. Banda sonora: Krudas Cubensi, participantes en el recopilatorio. 


¡Gracias a tod@s por apoyar al movimiento de mujeres y feminista en el Estado español, Latinoamérica y el Caribe!
Comentaris