Assemblea docents 6N i concentració 13N

El proper 6 de novembre tenim nova assemblea general de docents i d’altres treballadores de l’ensenyament públic. L’assemblea serà a l’Institut Moisès Broggi, a les 18h.

El proper 13 de novembre l’Assemblea de Docents i altres treballadores de les comarques de Barcelona, convoca a la comunitat educativa a concentrar-se a la Plaça Sant Jaume amb el lema SUBSTITUCIONS 100 % DES DEL PRIMER DIA.


Com a mesura de protesta, en aquesta concentració entrarem en el registre de la Generalitat de Catalunya el recull de nombre d’hores perdudes per falta de cobertura des de principi de curs i el nombre de substituts que hi han en els nostres centres al 86 % i al 42 %.

Per poder elaborar aquesta reclamació necessitem que des dels centres recolliu i ens notifiqueu quines són les dades del vostre centre en aquests dos sentits. Per tal que aquesta nota sigui el més real i reivindicativa possible, us proposem que ompliu la següent graella i ens la feu arribar, com a màxim, el dia de la propera assemblea, el 6 de novembre. També les podeu portar a les reunions de zona o enviar-les a l’adreça assemblea29oct@gmail.com.

Comentaris