[llibreria] synusia

Synusia és un espai sense ànim de lucre dins de l'economia social, que explora noves formes de diàleg i intervenció en el teixit de la ciutat i a les xarxes socials. Proposa i genera continguts crítics, tant a través de la seva llibreria, com des de la programació i els cursos d'autoformació que realitza.



ELS PROJECTES DE SYNUSIA
Synusia com a  llibreria ofereix materials sobre pensament polític, economia crítica, estudis postcolonials, moviments socials, ciutat i estudis urbans, història, filosofia, assaig, feminismes, tecnopolítica i cultura lliure, agroecologia, salut i alimentació, participació ciutadana, estudis culturals, contra-cultura, música, poesia, cinema i televisió, imatge i fotografia, teatre, narrativa, llibre il·lustrat, còmic o narrativa infantil. Alhora, Synusia es pensa com a lliberia de proximitat, i proposa un model on s'encarreguen aquells materials dels que no disposem.
Com a espai cultural a la ciutat, contribueix amb una àmplia proposta d'agenda setmanal, per un ventall de persones, edats i inquietuds. Així, ofereix presentacions de llibres, xerrades i debats, projeccions audiovisuals, tallers, activitats infantils i cicles temàtics. Com a agència cultural, acull també propostes d'aquelles iniciatives de la ciutat amb les quals volem generar xarxes d'afinitat. A la xarxagenera i difón contingut viu, tant en format escrit com àudio, narrant part de la seva trajectòria. Busca també construir i alimentar una comunitat online, amb la qual pensar-se i actuar.
A través de l'Àrea de "Nociones Comunes", es proposen cursos de Formació que busquen explorar aquells temes que, per conjuntura i/o interés social, ens interpelen a buscar espais de discusió i pensament comú, a través d'eines formatives que parteixen del creuement del coneixement situat amb els continguts teòrics, construint col·lectivament formes de pensar i d'actuar.
LES XARXES DE SYNUSIA
Comptem amb el suport dels i les sòcies de l'espai, que amb la seva aportació, contribueixen a la viabilitat del projecte. Per a més informació sobre el funcionament del sistema de socixs, clica sobre "COL·LABORA" al menú de la portada i allà t'expliquem totes les formes pensades per col·laborar.
Synusia com a projecte i empresa social, forma part de l'espai Ateneu Candela generant formes de treball distribuït, de discusió col·lectiva i de consens i gestió dels recursos comuns tant amb els seus membres, com amb els seus projectes vius.
Forma part de la Fundació dels Comuns, una iniciativa compartida amb l'Ateneu Candela de Terrassa, la Casa Invisible de Màlaga i el col·lectiu Universidad Nómada. A partir d'aquesta federació, propulsem el projecte "Nociones Comunes" a nivell estatal i animem la producció d'anàlisi i d'investigacions, com amb l'Observatorio Metropolitano de Madrid i de Barcelona, o Azofra a Saragossa. També formen part de la xarxa altres projectes-llibreries com La Hormiga Atómica de Pamplona o La Pantera Rossa de Saragossa.

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més