AnimaLab no marxa de vacances, fa turisme!

AnimaLab
Aquest divendres (20 de juny) alumnat, professorat, professionals que s'identifiquen amb la metodologia i pràctica de l'animació sociocultural van formar el grup AnimaLab amb la intenció de crear un espai on investigar, aplicar i gaudir de l'Animació Sociocultural i Turística.

El grup va definir objectius a curt termini i els principals eixos de treball.

Convoquen una nova assemblea per mitjans de juliol a Can Gambús.

Esteu atentes a les xarxes!

Ahir, divendres 20 de juny, es va celebrar la primera assemblea d'AnimaLab, al pati de l'INS Ribot i Serra de Sabadell. Aquestes són algunes de les qüestions que es van tractar:

1. AnimaLab pren com a base els estatuts proposats per l'alumnat de segon del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació Sociocultural i Turística de l'INS Ribot i Serra. Però AnimaLab és un dispositiu inacabat, serà la dinàmica del grup la que marcarà la forma, i no al revés.

2. AnimaLab respon a la necessitat de crear un espai per investigar, experimentar, compartir, aplicar i gaudir de l'Animació i per conservar i establir vincles entre alumnat, ex-alumnat, professorat i professionals.

3. AnimaLab respon a la necessitat d'organitzar-nos per tal visualitzar i enfortir la figura de l'Animadora Sociocultural i la de la Tècnica Superior en Animació Sociocultural i Turística. AnimaLab participarà d'altres instàncies organitzatives que comparteixin els seus objectius, al barri, a la ciutat i al món.

4. Una de les línies a treballar a curt termini serà la "qüestió turística". Si l'Animació pot i HA DE SER en tots els àmbits de la vida, al turisme, també. AnimaLab vol defenir quin turisme volem (i no descarta aliances monstruoses). AnimaLab no marxa de vacances, fa turisme.

5. AnimaLab és en un espai on compartir experiències, coneixements i recursos. AnimaLab vol apropar-se a l'art com a forma d'intervenció socioeducativa.

6. AnimaLab vol FER Animació Sociocultural i generar i reforçar altres dispositius i artefactes educatius, comunitaris, culturals, de lleure i turístics que comparteixin els seus objectius.

7. A AnimaLab anem a cuidar-nos: promourà relacions simètriques, sanes i igualitàries. (H)amor, salut i Animació! 

8. AnimaLab conserva el logo i el compte de twitter @AnimaLabSbd i s'obrirà un grup al facebook per treballar les diferents qüestions proposades i la difusió del projecte.

9. AnimaLab us convocarà per les xarxes per a mitjans de juliol al Parc de Can Gambús... Esteu atentes!!

Comentaris