6 cerdanyolenques, llibertat i absolució

10412105_1477804109103528_866893001_oUn cop acabada la concentració en suport a les encausades del 29 de maig, un grup de gent es dirigia cap al tren quan van haver d’entrar en un portal per refugiar-se d’una càrrega policial. Allà, sis cerdanyolenques, juntament amb nou persones més, són detingudes pels mossos d’esquadra. Ara mateix es troben a la comissaria de les Corts, demà seran traslladades a la Ciutat de la Justícia, on passaran a disposició judicial, suposadament acusades de desobediència i atemptat a l’autoritat.
LA SOLIDARITAT, LA NOSTRA MILLOR ARMA

Des que dilluns decidissin desallotjar i enderrocar el Centre Social Alliberat Can Vies, aquelles que hem estat testimonis de la lluita incansable que moltes companyes i companys han estat duent a terme al barri de Sants de Barcelona, hem sentit com a nostre el desatllotjament i l’enderrocament. Una lluita que, com totes les nostres els hi és incòmoda a aquelles qui ens voldrien sempre callades i quietes, a les elits que es pensen que la propietat privada passa per sobre de 17 anys de feina, il·lusió i construcció d’alternatives.

Un cop acabada la concentració en suport a les encausades del 29 de maig, un grup de gent es dirigia cap al tren quan van haver d’entrar en un portal per refugiar-se d’una càrrega policial. Allà, sis cerdanyolenques, juntament amb nou persones més, són detingudes pels mossos d’esquadra. Ara mateix es troben a la comissaria de les Corts, demà seran traslladades a la Ciutat de la Justícia, on passaran a disposició judicial, suposadament acusades de desobediència i atemptat a l’autoritat.

Aquestes 6 companyes, que van anar a mostrar la seva solidaritat amb el CSA Can Vies, són també membres actives del teixit social i cultural de Cerdanyola on desenvolupen les seves activitats mostrant un fort arrelament a la nostra vila.

Des de la Plataforma antirepressiva Solidaritat Cerdanyolenca volem mostrar tota la solidaritat cap a aquestes sis i la resta de detingudes fins que siguin totes a casa, en llibertat i sense càrrecs.

LA SOLIDARITAT, LA NOSTRA MILLOR ARMA
SOLIDARITAT CERDANYOLENCA

Comentaris