6 cerdanyolenques, llibertat i absolució

10412105_1477804109103528_866893001_oUn cop acabada la concentració en suport a les encausades del 29 de maig, un grup de gent es dirigia cap al tren quan van haver d’entrar en un portal per refugiar-se d’una càrrega policial. Allà, sis cerdanyolenques, juntament amb nou persones més, són detingudes pels mossos d’esquadra. Ara mateix es troben a la comissaria de les Corts, demà seran traslladades a la Ciutat de la Justícia, on passaran a disposició judicial, suposadament acusades de desobediència i atemptat a l’autoritat.
LA SOLIDARITAT, LA NOSTRA MILLOR ARMA

Des que dilluns decidissin desallotjar i enderrocar el Centre Social Alliberat Can Vies, aquelles que hem estat testimonis de la lluita incansable que moltes companyes i companys han estat duent a terme al barri de Sants de Barcelona, hem sentit com a nostre el desatllotjament i l’enderrocament. Una lluita que, com totes les nostres els hi és incòmoda a aquelles qui ens voldrien sempre callades i quietes, a les elits que es pensen que la propietat privada passa per sobre de 17 anys de feina, il·lusió i construcció d’alternatives.

Un cop acabada la concentració en suport a les encausades del 29 de maig, un grup de gent es dirigia cap al tren quan van haver d’entrar en un portal per refugiar-se d’una càrrega policial. Allà, sis cerdanyolenques, juntament amb nou persones més, són detingudes pels mossos d’esquadra. Ara mateix es troben a la comissaria de les Corts, demà seran traslladades a la Ciutat de la Justícia, on passaran a disposició judicial, suposadament acusades de desobediència i atemptat a l’autoritat.

Aquestes 6 companyes, que van anar a mostrar la seva solidaritat amb el CSA Can Vies, són també membres actives del teixit social i cultural de Cerdanyola on desenvolupen les seves activitats mostrant un fort arrelament a la nostra vila.

Des de la Plataforma antirepressiva Solidaritat Cerdanyolenca volem mostrar tota la solidaritat cap a aquestes sis i la resta de detingudes fins que siguin totes a casa, en llibertat i sense càrrecs.

LA SOLIDARITAT, LA NOSTRA MILLOR ARMA
SOLIDARITAT CERDANYOLENCA

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més