Nous programes de la Unió Europea 2014 - 2020


Nous programes de la Unió Europea 2014 - 2020Els programes, que inclouen voluntariat i ciutadania, també es reformulen en els àmbits de la formació continuada, educació, joventut, esport, i cultura i creativitat.

El gener, la Unió Europea ha engegat un nou paquet de programes, alguns nous i altres que reformulen programes anteriors, en els àmbits de la formació, joventut, esport, voluntariat i ciutadania, i cultura i creativitat.

Es renova el programa Europa per a la ciutadania

Per enfortir la capacitació per a la participació cívica a nivell europeu.Informació sobre el programa, en aquest enllaç (“Future programme 2014-2020, Europe for citizens”).

Iniciativa Unió Europea ajuda al voluntariat

Vol potenciar el treball conjunt de grups de voluntariat i d'organitzacions de diferents països. Està centrada en el camp de l'acció humanitària. Podeu descarregar la informació bàsica des d'aquí (arxiu en format pdf) 

Nou Erasmus+

Substitueix diversos programes preexistents, i serà un únic programa el que inclogui les línies dels programes d'educació continuada (Erasmus, Leonardo da Vinci, Comenius i Grundtvig), el programa Joventut en acció i els programes de cooperació internacional (Erasmus Mundus, Tempus, Alfa, Edulink i el programa per a la cooperació amb països industrialitzats); també inclourà l'àmbit esportiu.Més informació en aquest enllaç (“Erasmus+: Investing in Europe's education, training and youth”), i en aquest.

Nou programa, Europa creativa

Reemplaça els programes Media, Media Mundus, i Cultura. Es poden consultar els detalls en aquesta web de la Comissió europea de cultura o en la del programa Media.


Guia de Financiació Europea. Programes Socials 2014-2020 (Plataforma d'ONG d'Acció Social)

Comentaris