Benvinguts 20 anys! Felicitats Casals de Joves!

Vindràs a sopar? Marxes tres dies a una trobada? Com és que arribes tan tard si només tenies reunió?

Benvinguts vint anys. Benvingudes les ganes, la motivació, els somriures i les lluites de joventut. Benvingudes les festes, les amistats, les escapades i les bogeries.
Discurs de l'Alba Sanjurjo  pel 20è aniversari dels Casals de Joves

Benvingudes les oportunitats d’organitzar-nos amb totes aquelles persones amb qui compartim inquietuds, problemes i realitats des de la mateixa perspectiva: la del jovent.
Benvingudes les ganes de transformar i crear una nova societat. Benvingudes les ganes de ser inconformistes i voler-ho tot.
Casals, com a mínim per a mi, és crear, és avançar, transformar, cooperar i créixer. Ara que ja hem après a caminar, a parlar i a escriure, ara que ens hem fet grans és el nostre moment: el de l’actitud. És el moment de seguir creixent tot fent xarxa, de tenir companyes i amigues a cada poble, de treballar colze a colze amb aquelles qui pensen que el jovent tenim molt a dir, i treballar encara més amb aquelles qui pensen que “ja els passarà això que diuen, són joves.”
Tenim l’edat de ser incansables, de ser fortes i rebels. De trencar estereotips, rols i opressions. Tenim l’edat de gaudir del que fem, de decidir si fem de l’associacionisme un mode de vida, i d’assumir tots els reptes que ens proposem. Tenim l’edat de decidir què volem i cap a on anem.
Tenim l’edat. I tenim les eines. Eines que construïm plegades amb cada activitat, trobada i reunió.
Benvinguts 20 anys. Benvingudes les ganes, les il·lusions, la motivació i l’actitud.
Benvingudes totes aquelles persones que se sumen cada dia als casals, que ho volen i ho donen tot. Benvingudes totes aquelles que no callen, que no estan conformes, que tenen ganes de transformar.
Perquè Casals de Joves té de totes i cada una d’aquestes persones: benvinguts 20 anys més d’actitud Casalera!
Felicitats Casals de Joves!

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més