Setmana de lluita per l'educació pública al Ribot i Serra

Alumnat i professorat de l'institut Ribot i Serra de Sabadell s'adhereix a la convocatòria de l'assemblea de docents i proposa una sèrie d'accions dins la setmana de lluita del 24 al 29 de març.

Aquesta setmana acabarà amb una gran:

MANIFESTACIÓ dissabte 29 de març a les 17h. a la Plaça Universitat de BCN

Dimecres 19 a les 17.45 (a proposta de l'assemblea d'estudiants*): sentada reivindicativa
Dilluns 24 a les 17h Assemblea de centre (professorat i treballadors).
Dimarts 25 a les 17h Xerrada col·loqui sobre la LOMCE 
Dimecres 26 i dijous 27 hi ha vaga d'estudiants el centre romandrà obert a l'alumnat per preparar pancartes.
Divendres 28 a les 17h acabar les pancartes per anar plegats el dissabte a la manifestació de Barcelona.
MANIFESTACIÓ dissabte 29 de març a les 17h. a la Plaça Universitat de BCN

*Text presentat per l'assemblea d'estudiants:

Les components de l'Assemblea d'Estudiants de l'Institut Ribot i Serra declarem mitjançant aquest document la nostra insubmissió a la LOMCE. Entenem que la nova llei aprovada pel Govern Central és un atac a l'educació laica, inclusiva i democràtica. Rebutgem les anomenades revàlides, els itineraris a partir de 3r d'ESO, l'exclusió de les llengues cooficials com el català, el paper de la religió a les aules o les competències que es volen negar al Consell Escolar; per no parlar del model de finançament que pretén desplaçar l'educació pública a un segon pla. Així doncs, fem una crida a tot l'alumnat del centre i tambe a l'equip docent. Ho fem amb el convenciment de que als professors i les professores de l'IRIS tampoc els agrada res tot això, entenent que són plenament conscients del que suposa que un 80% dels continguts a impartir siguin imposats des de la capital.
Proposem desobediència com a arma principal per combatre una llei sense cap ni peus, i ho proposem obertament perquè no tenim por i ens considerem amb el dret de fer-ho.
Desitgem doncs, que el 19 de març a les 17:45  l'equip docent i demés treballadors del centre, s'adhereixin a la lluita contra el model educatiu que ens volen imposar, ja que només totes juntes ho podem aconseguir!

Comentaris