Setmana de lluita per l'educació pública al Ribot i Serra

Alumnat i professorat de l'institut Ribot i Serra de Sabadell s'adhereix a la convocatòria de l'assemblea de docents i proposa una sèrie d'accions dins la setmana de lluita del 24 al 29 de març.

Aquesta setmana acabarà amb una gran:

MANIFESTACIÓ dissabte 29 de març a les 17h. a la Plaça Universitat de BCN

Dimecres 19 a les 17.45 (a proposta de l'assemblea d'estudiants*): sentada reivindicativa
Dilluns 24 a les 17h Assemblea de centre (professorat i treballadors).
Dimarts 25 a les 17h Xerrada col·loqui sobre la LOMCE 
Dimecres 26 i dijous 27 hi ha vaga d'estudiants el centre romandrà obert a l'alumnat per preparar pancartes.
Divendres 28 a les 17h acabar les pancartes per anar plegats el dissabte a la manifestació de Barcelona.
MANIFESTACIÓ dissabte 29 de març a les 17h. a la Plaça Universitat de BCN

*Text presentat per l'assemblea d'estudiants:

Les components de l'Assemblea d'Estudiants de l'Institut Ribot i Serra declarem mitjançant aquest document la nostra insubmissió a la LOMCE. Entenem que la nova llei aprovada pel Govern Central és un atac a l'educació laica, inclusiva i democràtica. Rebutgem les anomenades revàlides, els itineraris a partir de 3r d'ESO, l'exclusió de les llengues cooficials com el català, el paper de la religió a les aules o les competències que es volen negar al Consell Escolar; per no parlar del model de finançament que pretén desplaçar l'educació pública a un segon pla. Així doncs, fem una crida a tot l'alumnat del centre i tambe a l'equip docent. Ho fem amb el convenciment de que als professors i les professores de l'IRIS tampoc els agrada res tot això, entenent que són plenament conscients del que suposa que un 80% dels continguts a impartir siguin imposats des de la capital.
Proposem desobediència com a arma principal per combatre una llei sense cap ni peus, i ho proposem obertament perquè no tenim por i ens considerem amb el dret de fer-ho.
Desitgem doncs, que el 19 de març a les 17:45  l'equip docent i demés treballadors del centre, s'adhereixin a la lluita contra el model educatiu que ens volen imposar, ja que només totes juntes ho podem aconseguir!

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més