La PAH Badia resisteix a l'oficina ocupada del BBVA

Després de cinc dies, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca manté l'ocupació indefinida de l'oficina fins que els responsables de l'entitat bancària negociïn amb els afectats una solució justa i viable al seu problema
Demà dilluns (3 de febrer), està prevista una roda de premsa amb Ada Colau a les 13.30hVanesa i Pere sol·liciten que se'ls concedeixi la dació en pagament del seu habitatge amb un lloguer social i que quedin exempts del deute els avaladors. Els afectats porten diversos mesos sense poder sufragar la hipoteca que ascendeix a 900 euros, ja que només ella treballa de forma temporal i ingressa 870 euros mensuals. Amb un fill de 5 anys, la seva delicada situació és doble, ja que els pares de Vanesa, qui tenen el pis pagat, van actuar d'avaladors i també sobre ells es passeja la temuda execució de desnonament. Així mateix, l'avi de Pere, qui té compte en BBVA en Preferents, se li ha proposat fer-se càrrec del deute. Una opció que aquesta jove família de Badia no està disposada a acceptar.
Aquest migdia, ha tingut lloc una paella popular davant de la sucursal bancària i demà al migdia està previst que els visiti Ada Colau, portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.
Des de BBVA s'ha filtrat la possibilitat que demà sol·licitin una reunió amb els afectats en l'oficina central de Sabadell a les 14 hores amb la presència de l'alcaldessa de Badia, Eva Menor. No obstant això, la PAH de Badia ja ha confirmat que la reunió ha de celebrar-se en el municipi i amb noves propostes que siguin justes i viables per als afectats. 
Fins llavors, l'ocupació de l'oficina de Badia seguirà ocupada.

PAH
Font: NovaBadia, PAH Badia
Per saber més: 


Comentaris