SUMA-T'HI!

La Creu Alta és un barri amb un teixit associatiu molt ampli, això es fa evident, sobretot, durant els seus dies de Festa Major, però també durant la resta de l’any a mà de les entitats, associacions i el  jovent del barri, participant i donant vida als seus carrers. I és que l’essència d’aquest barri va molt més enllà dels seus murs i les seves cases, la trobem en les ganes de la gent de ser partíceps de la vida d’aquest, omplir de vida els seus carrers, formar part de les entitats.

Font: Llamps i Trons. Coordinadora jove de la Creu Alta. Sabadell

Tot i aquesta notòria activitat social, segueixen mancant espais pel jovent on trobar-nos, coordinar-nos, exposar les nostres inquietuds com a joves i desenvolupar els nostres projectes. No obstant, tenim les eines suficients  al nostre abast per aconseguir-ho i tan sols es tracta d’aprofitar-les.

Espais de participació com la Coordinadora Jove de la Creu Alta són decisius per a la construcció del barri que volem; un barri més proper, un barri que puguem sentir-nos-el nostre,  en el que puguem decidir en el seu dia a dia i projectar-hi la nostra forma d’entendre el món. Un barri en el que puguem incidir i fer propostes concretes davant del que no ens agrada, generar alternatives d’oci i culturals, impulsar campanyes i projectes que ens duguin cap al model  social que volem, construir-nos com a joves empoderats i arrelats en el nostre entorn. Un barri en el que tots i totes hi tinguem lloc i no hi tingui cabuda cap mena de discriminació per motius d’origen, de gènere o social.


Per tot això i molt més, és fonamental organitzar-nos, emprenent els projectes que calguin. Suma-t’hi, perquè un altre barri és possible però només en base al suport i les mans de totes, ningú ho farà per nosaltres. Suma-t’hi, perquè és a través del treball en xarxa i colze a colze que podrem materialitzar les nostres iniciatives. Suma-t’hi, perquè és l’autogestió i el treball des de la base en els barris i ciutats  la forma amb la que aconseguirem generar alternatives reals que ens apropin a un model de societat més just i solidari.

Jove, suma-t’hi!

PROPERA ASSEMBLEA 22 DE GENER A LES 19H AL CENTRE CÍVIC DE LA CREU ALTA. Començarem a  parlar de la Festa Major de la Creu Alta i de la campanya "Suma-t'hi!" que tot just engeguem. Us hi esperem a tots i totes!


Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més