SUMA-T'HI!

La Creu Alta és un barri amb un teixit associatiu molt ampli, això es fa evident, sobretot, durant els seus dies de Festa Major, però també durant la resta de l’any a mà de les entitats, associacions i el  jovent del barri, participant i donant vida als seus carrers. I és que l’essència d’aquest barri va molt més enllà dels seus murs i les seves cases, la trobem en les ganes de la gent de ser partíceps de la vida d’aquest, omplir de vida els seus carrers, formar part de les entitats.

Font: Llamps i Trons. Coordinadora jove de la Creu Alta. Sabadell

Tot i aquesta notòria activitat social, segueixen mancant espais pel jovent on trobar-nos, coordinar-nos, exposar les nostres inquietuds com a joves i desenvolupar els nostres projectes. No obstant, tenim les eines suficients  al nostre abast per aconseguir-ho i tan sols es tracta d’aprofitar-les.

Espais de participació com la Coordinadora Jove de la Creu Alta són decisius per a la construcció del barri que volem; un barri més proper, un barri que puguem sentir-nos-el nostre,  en el que puguem decidir en el seu dia a dia i projectar-hi la nostra forma d’entendre el món. Un barri en el que puguem incidir i fer propostes concretes davant del que no ens agrada, generar alternatives d’oci i culturals, impulsar campanyes i projectes que ens duguin cap al model  social que volem, construir-nos com a joves empoderats i arrelats en el nostre entorn. Un barri en el que tots i totes hi tinguem lloc i no hi tingui cabuda cap mena de discriminació per motius d’origen, de gènere o social.


Per tot això i molt més, és fonamental organitzar-nos, emprenent els projectes que calguin. Suma-t’hi, perquè un altre barri és possible però només en base al suport i les mans de totes, ningú ho farà per nosaltres. Suma-t’hi, perquè és a través del treball en xarxa i colze a colze que podrem materialitzar les nostres iniciatives. Suma-t’hi, perquè és l’autogestió i el treball des de la base en els barris i ciutats  la forma amb la que aconseguirem generar alternatives reals que ens apropin a un model de societat més just i solidari.

Jove, suma-t’hi!

PROPERA ASSEMBLEA 22 DE GENER A LES 19H AL CENTRE CÍVIC DE LA CREU ALTA. Començarem a  parlar de la Festa Major de la Creu Alta i de la campanya "Suma-t'hi!" que tot just engeguem. Us hi esperem a tots i totes!


Comentaris