PAH Badia, tercera nit ocupant el BBVA

La plataforma manté l'acció després de 3 dies a l'entitat bancària per aconseguir la dació en pagament d'una família del municipi.

Es disposen a passar la tercera nit a l'oficina i romandran en ella fins que s'atengui aquesta petició. 

A la concentración se han sumado PAH’s de otros municipios como Rubí, Ripollet o Blanes.Dimecres al matí, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Badia va ocupar la sucursal de BBVA que es troba a l'avinguda Burgos 30 del mateix municipi. La PAH ha esperat, durant tres anys, a què l'entitat financera atengui el cas d'una família del municipi amb pocs ingressos i un treball precari. Pere porta en atur més de 4 anys i se li ha acabat tota la prestació econòmica, mentre que Vanessa té un sou de 870 euros i un fill de 5 anys.


El problema radica que la mensualitat de la hipoteca ascendeix a 900 euros i fa 8 mesos que van deixar de pagar-la. Atès que l'entitat no va tenir suficient amb hipotecar un sol habitatge, va hipotecar també la dels pares de Vanesa, un altre pis de Badia de protecció oficial. I en ser una hipoteca amb doble garantia, els pares responen igual davant el deute.

L'acció que s'està duent a terme a la sucursal de l'avinguda Burgos té per objectiu que BBVA negociï amb aquesta família i s'aconsegueixi la dació en pagament de l'habitatge amb un lloguer social, així com que s'alliberi als avaladors de tota responsabilitat.

Per això, els membres de la PAH de Badia es disposen a passar la segona nit a l'oficina i romandran en ella fins que s'atengui aquesta petició.
PAH
Font: NovaBadia, PAH Badia

Per saber més: 

Comentaris