Totes al Parlament. Aturem els pressupostos de la misèria, desobediència!

41.640  persones desnonades, 44.890 acomiadades, 1.648.200 aturades, un terç de  la població en situació de pobresa, 200.000 treballadores de la llar sense drets, més de 2.000 persones migrades als CIE... i la llista és llarga, molt llarga,  per a la societat catalana. Però en els propers mesos només sentirem  parlar d’ajust pressupostari, de reestructuració de l’administració  pública, de dèficit, de deute, de sanejament, de rescat... és a dir,  retallades i privatitzacions, que pretenen convertir en negoci encara  més aspectes de les nostres vides. N’estem fartes!


El 4 de desembre jornada de lluita
Totes al Parlament. Aturem els pressupostos de la misèria, desobediència!

[18 h a Foment-Via Laietana 32]

Una  vegada més, des dels moviments socials, plataformes unitàries, entitats veïnals, col·lectius i sindicats combatius, en definitiva, nosaltres,  totes JUNTES, diem prou a les seves retallades, a la seva austeritat, a  les seves reestructuracions i al capitalisme.  Ho diem, per tant, a les dirigents de la Generalitat, que volen  aprovar, de nou, uns pressupostos d’injustícies i de retallades; ho diem  al Govern espanyol, que ens vol fer pagar el seu deute i el de les  seves multinacionals, i ho diem a la Merkel i a la Unió Europea.  Manifestem, doncs, que nosaltres no som culpables de la seva  crisi-estafa, sinó que simplement en som les víctimes. Per això, cal que  el poble recuperi el poder i desobeeixi les polítiques de l’austeritat i  el deute.


deutePaguem els seus beneficis: Amb els diners de les retallades, s'han pagat més de 3.000 milions d'€ anuals en pagament dels interessos del benefici net de la banca privada. El seu deute contra els nostres drets, els seus beneficis contra la nostra sanitat, educació, cultura o pensions.


espoli i destrucció dels drets del poble català

Ens venem els béns comuns: 800 milions d'€ per venda del patrimoni públic. Ja ens hem venut béns comuns com l'aigua -ATLL, AGBAR-, autopistes, empreses municipals rendibles, transport públic, aparcaments.

privatitzacio externalitzacions i corrupció

Retallen per privatitzar, privatitzen per enriquir-se. 1.500 milions d’ingressos per privatitzacions i concessions, que afavoriran més portes giratòries, més opacitat, més corrupció i més pèrdua de control sobre fons públics. En temps de crisi, la facturació de la multinacional sanitària CAPIO s'ha duplicat gràcies a la contractació de serveis sanitaris amb la Generalitat. Ens treuen professores  i beques menjador per destinar diners públics a escoles privades i  concertades que segreguen les estudiants per sexe.  

nopaguemPaguem les de sempre. Consolidació de les polítiques d'auteritat;  des del 2010 portem retallades acumulades de sanitat en un 20% menys  que l’any 2011, 10% menys en educació i 14% menys en protecció social. Ens  fan pagar la seva crisi amb desprotecció i amb atacs als drets sexuals i  reproductius. Les dones assumim el treball invisibilitzat de les  retallades, el treball domèstic i de cures. Contra l'ofensiva patriarcal i capitalista, també, desobediència feminista.

desobeimbAquest pressupost de la misèria o qualsevol altres dictats pel capital

La lluita és a la base
Cap retallada,
Cap acomiadament,
Cap desnonament,
Cap repressió sense resposta,
Cap més treball domèstic i de cures assumit només per les dones
Que es foti la troika!

D’aquesta crisi-estafa podem sortir-ne lliures o encara més esclaves. De nosaltres depèn. Tot el poder per al poble. DESOBEÏM JUNTES PODEM.


Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més