#28S Jo decideixo Jo desobeeixo: manifestació 18h Delegació de govern

Amb motiu del 28 de setembre, Dia Internacional per la Despenalització de l’Avortament, les dones des del moviment feminista us fem una crida a sortir al carrer en defensa dels nostres drets.


SOSdretalpropicos

Manifest

Amb motiu del 28 de setembre, Dia Internacional per la Despenalització de l’Avortament, les dones des del moviment feminista us fem una crida a sortir al carrer en defensa dels nostres drets

Des de l’arribada al govern del Partit Popular, aquest ens amenaça amb derogar la Llei de Salut Sexual i Reproductiva (SSR) i d’Interrupció Voluntària de l'embaràs (IVE) que es va aprovar l'any 2010 i tornar a una versió més restrictiva de la llei de despenalització parcial de l’avortament de 1985. Ara sembla que va de debò i el Ministre de Justícia i Interior, Alberto Ruiz Gallardon, ha anunciat que el proper mes de d'octubre posarà en marxa una reforma que ens posarà a la cua d'Europa pel que fa al reconeixement dels Drets Sexuals i Reproductius de les dones. Tot i que la llei del 2010 no resol satisfactòriament les necessitats de les dones ni compleix les reivindicacions històriques del moviment feminista

No restarem passives davant aquest nou atac al nostre dret a decidir sobre els nostres cossos i les nostres vides. El nostre primer país és el nostre cos i no ha de ser territori de disputa.

Exigim l’accés lliure i gratuït a la Interrupció Voluntària de l'Embaràs (IVE) i la seva despenalització, i una educació afectivo-sexual amb perspectiva de gènere.


Jo decideixo! Jo desobeeixo!

#SOSdretalpropicos #Jodecideixo #Jodesobeixo


campanya pel dret al propi cos

Comentaris